Boucheron Quatre Absolu de Nuit szett I. eau de parfum - uraknak

(0 értékelés)
2

Kedvencek közé

Boucheron Quatre Absolu de Nuit szett I.

eau de parfum uraknak

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

2

Kedvencek közé


(0 értékelés)

100 ml eau de parfum + 100 ml tusfürdő + 100 after shave balzsam
eau de parfum

Termék jellemzői - Boucheron - Quatre Absolu de Nuit szett I.

Megjelenés éve: 2017 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: fás-fűszeres Összetétel: 100 ml eau de parfum + 100 ml tusfürdő + 100 after shave balzsam
Megjelenés éve: 2017
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: fás-fűszeres
Összetétel: 100 ml eau de parfum + 100 ml tusfürdő + 100 after shave balzsam

Boucheron márkáról

A Frédéric Boucheron által 1858-ban alapított Boucheron ékszergyártó cég a legenda szerint azért választotta központjául a francia Vendome-t, mert ott csillant meg a legszebben a napfény a briliánsokon. A Boucheron a mai napig a világ egyik legismertebb és legnagyobb köztiszteletnek örvendő óra, ékszer és parfüm készítő cége. A nagymúltú luxuscég négy generáció óta az angol királyi házat és más uralkodói családokat is rendszeresen ellát szépen megmunkált, pompás tiarákkal és egyedi ékszerekkel.

A párizsi Vendome- tér ötvöseinek alkotása a gyűrű alakú, zafírkék kupakkal ellátott üvegcse, melyben az 1988-ban kiadott Boucheron névre keresztelt klasszikus női illat lett kínálva. A szépen megkomponált, fényűző csomagolású Boucheron elsöprő sikert aratott szakmai berkeken belül is, és napjainkig egyike a neves ékszercég legnépszerűbb illatainak. A Boucheron cég égisze alatt, a legnevesebb parfümőrök bevonásával az idők során számtalan új illatkompozíció látott napvilágot, melyek kivétel nélkül gyönyörűen kidolgozott, önmagukban is műalkotásnak számító csomagolást kaptak.

A tökéletesre hangolt külső megjelenés és a szépen megalkotott belső tartalom egysége, mely napjainkig minden később kiadott Boucheron illatot jellemez.

 

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram