Bvlgari - Omnia Crystalline szett III. eau de toilette parfüm hölgyeknek
Bvlgari - Omnia Crystalline szett III. eau de toilette parfüm hölgyeknek
Bvlgari - Omnia Crystalline szett III. eau de toilette parfüm hölgyeknek
Bvlgari - Omnia Crystalline szett III. eau de toilette parfüm hölgyeknek
4

Kedvencek közé

40 ml eau de toilette + 40 ml testápoló + 40 ml tusfürdő
eau de toilette
19 270 Ft

Parfüm jellemzői - Bvlgari - Omnia Crystalline szett III.

Megjelenés éve: 2005 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-aqua Összetétel: 40ml eau de toilette + 40ml testápoló + 40ml tusfürdő

Omnia Crystalline szett III. leírása

Bvlgari Omnia Crystalline: a lélek tisztasága. Nőknek, akik tudják, hogy nőiességüknek elsöprő ereje van, és szeretnék, ha érzékiségüket, vonzerejüket mindenki irigyelné.

Régi idők mámorító illata rejlik ebben az egyedülálló üvegben. Merüljön el a lótuszvirág és a balsafa lágy tónusaiban, melyeket remekül kiegészít a bambusz és a nashi körte aromája: együtt a véget nem érő szépség és titokzatosság illatát alkotják.

Adja át magát az illatnak, mely egyszerre mámorító és törékeny, akár a női lélek. Nyugodjon meg az ártatlan kristályban és ezüstben megbújó illat felhőjében.

A Bvlgari Omnia Crystalline nemcsak illatával, de egyedi, luxusékszerek mintájára készült flakonjával is kitűnik. Önt is rabul ejti majd!

Női Bvlgari parfüm

A Bvlgari család eredete egy kis görög falucskához, Kallarütészhez kötődik. Ez a vidék gazdag történelmi  és mitológiai emlékekben.A család ősei e vidék ezüstművesei közé tartoztak. Sotirio és fiai, Konstantinosz  és Georgisz az 1800-as évek elején már  a szakma mesterei voltak , de a háborús időkben a kilátástalan helyzet miatt először Korfura, majd Olaszországba költöztek, ami, (mint később bebizonyosodott), igen jó ötletnek bizonyult.Először Rómában, majd San Renoban és Nápolyban nyitottak üzletet, majd  Párizsban, Genfben és Monte Carloban  vetették meg lábukat. Az 1900-as évek derekára csodálatos , aprólékosan kidolgozott ékszereik révén már világhírű volt a cég,Ékszereik filozófiáját követve a 90-es évek vége felé  jelentek meg parfümjeik is,  melyek méltó képviselői a Bvlgari névnek.
Minden üvegük egy-egy műalkotás, épp olyan csodálatos, mint az ékszereik,  akár a letisztult Femme-ra, akár az indiai ihletésú Jaipur-ra gondolunk. Bátran állíthatjuk, hogy ez esetben a külcsín legalább akkora értéket képvisel,  mint a belbecs...
A Bvlgari Parfums küldetése, hogy az ékszerészek között a vezető parfümgyártó legyen. Stratégiája, hogy olyan illatokat hozzanak, amelyek „nagy klasszikussá” válnak, és magas szintű forgalmazást élveznek.
Mindezek mellett csak környezetbarát és újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak,  ami manapság nem utolsó szempont.
Vásárlóik egészen biztosan minden szempontból első osztályú terméket mondhatnak magukénak.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Bvlgari - Omnia Crystalline szett III.
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram