0

CELEB ILLATOK

Lady Gaga

Lady Gaga

Vajon hogyan válhat egy fiatal, bohém, zenei téren (is) rendkívül tehetséges lány New Yorkból Gagyi Hölgy művésznévvel a 2000-es évek egyik legnagyobb popikonjává? Lady Gaga-nak szinte azonnal sikerült, felfedezésétől számítva 1-2 éven belül már a róla szóló hírektől volt hangos a sajtó. De ki is ez a kaméleont megszégyenítően változékony külsejű nő, aki folyton borzolja a kedélyeket?

Stefani Germanotta néven látta meg a napvilágot 1986-ban New Yorkban. Zenei tehetsége már korán megmutatkozott, iskoláiban rendszerint zenei darabokban lépett fel. Művészeti főiskolára járt, de úgy érezte, hogy nem lehet elég szabad, ezért megszakította tanulmányait és már csak zenei pályájára fókuszált.

...tovább olvasom a cikket

Katy Perry

Katy Perry

Katy Perry az ékes példa arra, hogy soha nem szabad feladni álmainkat! Katheryn Hudson, azaz Katy Perry szigorú keresztyén nevelést kapott, emellett aktívan részt vett a helyi kórus életébe, nyilvánvaló volt, hogy a hangi adottságai szó szerint isteniek. Első albuma Katy Hudson néven jelent meg, amely kifejezetten bukásnak számított. Mivel neve igencsak hasonló Kate Hudson színésznőjével, kiadója javaslatára megváltoztatta Perry-vé, kiadót váltott, nem adta fel, és hamarosan elindult a világot jelentő deszkák felé. Ikonikus, első dala, amelyet ma is teli torokból énekelnek minden házibulin, cseppet sem keresztényi, hiszen az I Kissed a Girl dalában éppen arról énekel, hogyan csókolt meg egy lányt. Azóta Katy megállíthatatlan, jobbnál jobb dalai jelennek meg, videó klipjeinek képi világa pedig mindig figyelemfelkeltő és sokrétű.

...tovább olvasom a cikket

Beyonce

Beyonce

A zenétől a parfümökig:  Beyonce Knowles

 

Mi más is lehetne az ember lányából, ha az édesapja zenei menedzser, az édesanyja pedig divattervező és fodrász, mint Amerika első számú szupersztárja! Beyonce Knowles életében minden adott volt a sikerre, mondhatnánk, hogy az Isten is a zenei, előadói pályára teremtette. Már egészen kislány korában kibontakozott tehetsége, táncórák mellett énekelni kezdett, és karrierjének első állomásaként megnyerte a helyi iskola tehetségkutató versenyét. Innen egyenes út vezetett a sikerhez, ehhez édesapja és édesanyja hathatós segítsége kellett, akik lányuk karrierjének felépítésén fáradoztak. Kezdetben a Girl Tyme formáció tagjaként énekelt Beyonce, mely végül 3 fősre apadt, és megszületett a törzstagokból a Destiny’s Child (Végzet Gyermekei). 1998-ban jelent meg első albumjuk, amely rögtön sikert sikerre halmozott, közben Beyonce saját énekesi útját kezdte kitaposni, együtt énekelt duettet számos ismert rapperrel, valamint jó pár mozifilm főcímdalát énekelte fel.

...tovább olvasom a cikket

Antonio Banderas

Antonio Banderas

A spanyol szívtipró, José Antonio Dominguez Bandera gyermekkorában a spanyol 1. osztályú futballbajnokság egyik sztárjaként képzelte el felnőtt életét. Bár tehetséges futballista volt, a napfényes Malaga szülöttét egy komoly sérülés más irányba terelte – ámde feltehetően a színházi és filmes szakma illetve a hölgyek népes rajongói tábora kifejezetten jól sikerültnek tartja az irányváltást.
A jóképű fiatalemberre 19 évesen már színpadi szerepeket bíztak; ezt látva kapott meghívást a nagyhírű rendező, Pedro Almodóvar TV-sorozatába illetve filmjeibe. Olyan filmek sora született az elkövetkező 10 évben a spanyol műhelyben, melyek tematikájukkal sokszor tabukat döntögettek, az alakításban brillírozó Antonio pedig sokféle karakterben kipróbálhatta tudását.

...tovább olvasom a cikket

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a latin pop énekesnő korábban nem tudta egy a lelkéből fakadó illattal megragadni a nőiességet. Elsőként 2003-ban azzal a Glow parfümmel lopta be magát sok hölgy szívébe, mely friss és tiszta illatával kényezteti a vágyakat és az álmok korlátlan szabadságát. A luxus illatszerek terén végzett munkásságát a Miami Glow, Love at First Glow és Sunkissed Glow, egzotikus illatkompozíciókkal folytatta 2009 elején. Nagyszerű hírek! 2010 február havában egy csodás alkotással jelentkezett Jennifer Lopez! Bemutatkozik a Blue Glow JLO, melynek virágos-aquás összetétele mesés év és évtizedkezdetet biztosít!
Amikor elmerülünk egy üveg Blue Glow Parfüm illatában, akkor a mély érzékiség és az indiai mangosztánfa misztikus világában érezzük magunkat.

...tovább olvasom a cikket

Gwen Stefani

Gwen Stefani

Gwen Stefanie nevét hallva elsősorban zenei karrierje jut eszünkbe, úgy is mint a No Dubs nevű együttes énekese és úgy is mint sikeres szólóénekes. A negyven éves, immár kétgyermekes sztáranyuka azonban semmit nem biz a véletlenre, egyszerre több vasat is tart a tűzbe. Zenei karrierje mellett, egyre sikeresebbek folyamatosan bővülő divat-projektjei is. Saját ruhakollekcióját 2004-ben indította.
Gwen Stefaninak Andrea Lieberman stylist segített piacra dobni ruhakollekcióját. A kollekcióban olyan ruhák is szerepelnek, amit Gwen a No Doubt-turné alatt viselt. A kollekció 2004-ben L.A.M.B. néven jelent meg. A sorozatban a guatemalai, japán és jamaicai stílus is keveredik és Gwen vagány stílusát tükrözi. Gwen által tervezett ruhákat viselt többek közt Teri Hatcher és Nicole Kidman.

...tovább olvasom a cikket

Kylie Minogue

Kylie Minogue

Kylie Ann Minogue 1968.május 28-án született Melbourne-ben, Ausztráliában. Édesapja könyvelő, édesanyja táncosnő. Karrierje 12 évesen kezdődött, amikor ő és húga, Danii, kisebb szerepeket kaptak a The Sullivans és a Skyways című szappanoperában, majd a népszerű Henderson Kidsben.1983-ban a Young Talent Time elnevezésű zenei műsorban énekelt először - ekkor 15 éves volt. Országosan híressé a a Neighbours (Szomszédok) című szappanopera tette. Itt ismerkedett meg Jason Donovannal is. Első slágere a Locomotion volt, amely aztán '80-as évek legtöbbet eladott kislemeze lett Ausztráliában. Számos sikeres lemeze született, és Európa szerte is elismert énekesnővé vált.
Több filmben is szerepelt, átesett néhány image-váltáson, de ma negyvenegy évesen is ott van a popzene élvonalában.

...tovább olvasom a cikket

Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears, az ezredforduló fiatal üdvöskéje a gyors popzenei sikerek után expressz sebességgel a bulvárlapok címlapján találta magát és botrányos magánéletének minden mozzanatát. A háromgyerekes családban nevelkedő kislány a családi orientációnak köszönhetően már igen hamar színpadi és televíziós műsorokban különféle kisebb szerepekben volt látható. Britney-t édesanyja a kora gyerekkortól kezdve tudatosan készítette fel a nyilvánosság előtti szereplésre: a gyermek torna- és táncórákra járt valamint énekleckéket vett. Több tehetségkutatói verseny (mint pl. a ’Csillag születik’) fináléba jutott szereplője.
 

...tovább olvasom a cikket

Celine Dion

Celine Dion

A kanadai születésű Celine Dion gyerekkorától fogva az énekesi pálya vonzásában élt. Tehetsége már igen korán, tinédzserkorában megmutatkozott. Első sikereit szűkebb hazájában, a Quebec franciaajkú lakosai körében aratta. Több versenyen: 1982-ben a Yamaha nemzetközi dalfesztiválon, majd 1988-ban az Eurovíziós Dalfesztiválon (Svájcot képviselve!) is első helyezést ért el. Felfedezője és menedzsere, aki később férjként is társául szegődött, az első album pénzügyi hátterének megteremtése érdekében saját otthonát jelzálogosította el.
Hamarosan bebizonyosodott, hogy a francia nyelven előadott dalokkal ugyan megcsillantja tehetségét, de nem válhat általuk világsztárrá. Az igazi áttöréshez azonban szükség volt az angol nyelvű lemez kiadására is.

...tovább olvasom a cikket

David és Victoria Beckham

David és Victoria Beckham

Bár David és Victoria Beckham már közös életük előtt is meglehetősen sikeres pályát futottak be saját szakmájukban, 1997-ben történt házasságkötésük - és nem utolsósorban a DVB (David és Victoria Beckham márkanév) "kitalálása" után karrierjük és népszerűségük addig soha nem látott magasságokba szökött. Nevük ma az egyik legtöbbet érő "brand" a reklámiparban, melynek ázsiójára még a magánéleti problémáik vagy szakmailag időnként vitatható teljesítményük sem volt különösebben negatív hatással.
David Beckham így emlékszik vissza gyermekkorára: "ha egy tanár megkérdezte, mi szeretnék lenni nagykoromban, azt válaszoltam: focista. Semmilyen más munka nem érdekelt." Megörökölte szülei Manchester United-imádatát és a világbajnokságot nyert legenda: Bobby Charlton focisulijába is járt.

...tovább olvasom a cikket
A parfum.hu az ország egyik legnagyobb választékával rendelkező online parfümáruháza. A parfümök közül itt szinte mindent megtalálsz, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, ritkaság vagy kifutó termék.
Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben!
Közel 4000 fajta parfümből válogathatsz kedvedre, naponta bővülő választékból! Tegyél próbát, rendelj Nálunk!
loader
A termék a kosarába került
Facebook