Chanel - No 5. Eau Premiére eau de parfum parfüm hölgyeknek
Chanel - No 5. Eau Premiére eau de parfum parfüm hölgyeknek
Chanel - No 5. Eau Premiére eau de parfum parfüm hölgyeknek
38

Kedvencek közé

100 ml teszter
eau de parfum

mi az a teszter?

+ Ajándék
38 670 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Chanel - No 5. Eau Premiére

Megjelenés éve: 2007 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-aldehides Összetétel: rózsa, jázmin, ylang-ylang, neroli

No 5. Eau Premiére termék leírása

Chanel  No 5. Premiére Eau de Parfum

Coco „Gabrielle” Chanel, igazi divatikonikon, akinek hatalmas szerepe volt a mai divat alakulásában. A Franciaország egyik védjegyének számító, egyszerű varrónőből világhírű divattervezővé avanzsált Gabrielle munkássága a mai napig inspirálóan hat tervezők sokaságára. A nevével fémjelzett divatház évtizedek óta a luxus, a stílus és a minőség hármasát kínálja vásárlóinak. Termékpalettája színes, a divatkollekción túl kiegészítők és illatkreációk is jelen vannak a Chanel ház kínálatában.

A No 5. Premiére Eau de Parfum női illat a világ egyik legközkedveltebb és legismertebb illatának a Chanel No 5 Eau de Parfum-nek a modern formába ültetett, virágos interpretációja. Az ikonikus női illat fiatalosabb változata leginkább az elegáns, ragyogóan nőies, letisztult személyiségű hölgyeket szólítja meg. A Chanel No 5. Premiére Eau de Parfum-öt választó hölgyek minden élethelyzetben elegánsak szeretnének lenni, szeretik a klasszikus dolgokat, de lubickolnak a fiatalos életérzésben.

Az illat összetétele

A virágos illat fejjegyei aldehides jegyeket hoznak. Az ylang-ylang és a neroli akkordjai vannak még jelen itt, hatásos indítást adva a kompozíciónak. A szívjegyben az illatos jázmin és a finom rózsa simogató és lágy virágosságot kínálnak. Az illat lezárásában az édes vanília, a selymes szantálfa és a vetiver hármasa ad mélységet, melegséget a nőies kompozíciónak.

Az illat története

Az illatot 2015-ben adták ki. A Chanel No 5. Premiére Eau de Parfum megalkotására a divatház azt a Jacques Polge-t kérte fel, aki az illat ikonikus elődjét a Chanel No 5. Eau de Parfum-öt adta a világnak. Az elképzelés az volt, hogy az eredeti illatot egy fiatalosabb, lágyabb, selymesebb köntösbe bújtatva, egy új generációt is bevonzanak az illatot választók táborába. A "The One That I Want" szlogenre épített kampánysorozathoz a divatház az illat arcának, az akkor a világ első számú topmodelljének számító Gisele Bündchen-t kérte fel. Gisele tökéletes szépsége, elegáns, mégis fiatalos szépsége nagyban hozzájárult a kampány sikeréhez. A divatház által a jövő illatának aposztrofált kompozíció elegáns áttetsző üvegben, a korábbi változatra némileg emlékeztető, letisztult csomagolásban található meg a parfümériák polcain.

 

 

 

Chanel márkáról

A divat világában Gabrielle "Coco" Chanel szinte halhatatlan.
Ő tette tartós divattá a rövid szoknyát,a kis fekete ruhát, a kényelmes kosztümöt, ő dobta el a fűzőt, és nem utolsó sorban kitalálta a világ legünnepeltebb parfümjét, a No5-öt.
1883-ban született, és ő a XX.század egyik legeredetibb divat és illatművésze.

Szegény sorból származott és igazi lázadó volt: .nem sokat törődött a konvenciókkal: rövidre vágatta  haját, barnára süttette a bőrét , nadrágot húzott az akkori arisztokrácia nagy megrökönyödésére , de csodák csodájára igen hamar követőkre talált , hiszen a nők semmi másra nem vártak, csak egy merész felszabadítóra...
Botrányokkal tarkított életének legzseniálisabb ötlete volt, hogy létrehozta a világ első "mesterséges" parfümjét, a No5-öt , mellyel forradalmasította a parfümök világát.... amely  mai napig az egyik legünnepeltebb illat maradt (Természetesen léteznek "fiatalított" verziói is)

A No5-öt még jónéhány  csodás parfüm követte( No19 , Cristall, Coco , Allure Chance ....és ezek számtalan variációja)
Bár Coco elhunyt 1971-ben, neve és művészete szorosan összefonódik a XX.század divat,- és illattörténetével.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Chanel - No 5. Eau Premiére
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Mai garantált ajándékunk

Dolce & Gabbana - Light Blue Sun női és Light Blue Sun férfi illatminta

loader
A termék a kosarába került
Facebook