Davidoff - Cool Water Aquaman eau de toilette parfüm uraknak
Davidoff - Cool Water Aquaman eau de toilette parfüm uraknak
Davidoff - Cool Water Aquaman eau de toilette parfüm uraknak

Kedvencek közé

125 ml
eau de toilette
11 270 Ft Utolsó darab

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!


Parfüm jellemzői - Davidoff - Cool Water Aquaman

Megjelenés éve: 2020 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás-fűszeres Összetétel: zöld mandarin, feketebors, guajakfa

Férfi Davidoff parfüm

A Zino Davidoff csoport, svájci központtal egy csládi vállalkozás, ami exkluzív órákat, írószereket és bőrből készült termékeket forgalmaz a kifinomult vásárlók részére, a már jól ismert parfümök, szemüvegek és napszemüvegek, konyak és kávékínálat kiegészítéseként. Davidoff elkötelezte magát amellett, hogy a legkifinomultabb alapanyagokból és összetevőkből készíti termékeit az egész világ számára. A tervezéstől, az inspirációtól és a kivitelezéstől kezdve az a cél hogy tökéletes minőségű és megbízható termékeket gyártsanak. Ez mind a Davidoff tökéletességre törekvő filozófiája.

A legkifinomultabb alapanyagok, a legtökéletesebb minőség
A Davidoff termékek a legjobb minőséget, stílust és pozitív életmódot képviselik úgy, mint magát az alapítót, Zino Davidoffot (1906-1994). Művelt, felvilágosult és kifinomult ízlésű Davidoff, a látnok üzletember és lelkes utazó megihlette az egész világot, aki mindig a tökéletesre törekszik. Ő a boldog élet művésze volt, aki az élet apró örömeit is élvezte és ezt megosztotta barátaival is. Szakértelme, kitartása és intuíciója, egyedülálló személyiségével, legendává vált. Ma a Davidoff márka az egész világon jelen van, mint az exkluzivitás egyik legfontosabb mérföldköve. A kiváló minőség és a hitelesség teszi a DAVIDOFF-ot a kozmopolita luxus szinonimájává.

A DAVIDOFF egyedülálló minőségérzetét és az art de vivre örökségét minden egyes DAVIDOFF illat tükrözi. Az első illat bevezetésével 1984-ben a márka az egyik legikonikusabb parfümmárkává vált, beleértve az egyik legsikeresebb illatot:
DAVIDOFF Cool Water- a híres, klasszikus férfiillat, amelyet 1988-ban dobtak piacra. A további illatokat, DAVIDOFF Cool Water Woman, DAVIDOFF Cool Water Woman Sensual Essence, DAVIDOFF Hot Water, DAVIDOFF Adventure, DAVIDOFF Champion, DAVIDOFF The Game and DAVIDOFF Horizon ezután mutatták be a nagyközönségnek.

Davidoff majd száz parfümöt készített és dobott piacra. A legelsőt 1984-ben mutatták be. Davidoff illatok, amiket az alábbi parfümkészítőkkel együtt terveztek: Edouard Flechier, Michel Almairac, Antoine Lie, Aurelien Guichard, Pierre Bourdon, Jerome Di Marino, Nathalie Lorson, Philippe Bousseton, Annick Menardo, Amandine Clerc-Marie, Christophe Raynaud, Veronique Nyberg, Jean Jacques, Benoist Lapouza, Beatrice Piquet, Pierre Wargnye, Francis Kurkdjian, Maïa Lernout, Alienor Massenet, Olivier Pescheux, Julien Rasquinet, Aurélien Guichard, Alain Astori, Francoise Caron, Jacques Huclier, Alexandra Carlin, Pierre-Constantin Guéros, Emilie (Bevierre) Coppermann, Calice Becker, Bernard Ellena, Lucas Sieuzac and Nathalie Feisthauer.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Davidoff - Cool Water Aquaman
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

loader
A termék a kosarába került
Facebook