DKNY - Be Delicious (eau de parfum) eau de parfum parfüm hölgyeknek
DKNY - Be Delicious (eau de parfum) eau de parfum parfüm hölgyeknek
DKNY - Be Delicious (eau de parfum) eau de parfum parfüm hölgyeknek
19

Kedvencek közé

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
11 170 Ft

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
14 470 Ft

100 ml
eau de parfum
+ Ajándék
16 170 Ft

150 ml
eau de parfum
+ Ajándék
19 870 Ft

100 ml teszter
eau de parfum

mi az a teszter?

+ Ajándék
13 570 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!


Parfüm jellemzői - DKNY - Be Delicious (eau de parfum)

Megjelenés éve: 2005 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás Összetétel: uborka, magnólia, alma, liliom, rózsa, ámbra, fás jegyek

Be Delicious (eau de parfum) leírása

A DKNY Be Delicious 2004-ben került a piacra. Ahogy ennél a márkánál már lennni szokott, teljes mértékben az amerikai New York város ihlette. DKNY Be Delicious végtelenül bűnös és ugyanúgy ártatlan, erősen érzelmes, barátságos, kedvcsináló, és flörtölő...A Be Delicious a zöldalma esszenciájának köszönhetően jókedvre derit és mosolyt csalogat az arcra. A nő a férfi és az alma......ez az illat a DKYN Be Delicious...harapjon rá. 

A fejjegyek az ibolya levél, alma, grapefruit és a magnólia. A szívjegyek a tubarózsa, a gyöngyvirág, a rózsa és az ibolya, míg a bázisjegyek a szantálfa, ámbra és a pézsma.

Női DKNY parfüm

A méltán híressé vált  amerikai cég nem túl régi: Donna Karan divattervező és férje , Stephan Weiss alapította a 80-as években .A  márka nevéhez felhasználta saját nevének kezdőbetűit, valamint a város kezdőbetűit - tehát Donna Karan New York.  Mivel a család ruhakészítéssel foglalkozott, vérében volt a divat, így először ruhatervezőként szerzett hírnevet. Ruhái egyszerű, cserélhető darabokból álltak, és hamar népszerűek lettek. Sikerét  éles  eszének, tehetségének,kifinomult ízlésének  és annak a felismerésnek köszönheti, miszerint  csakis olyan terméket tervez, amelyeket ő is szívesen viselne...Stílusirányzata elegáns, kifinomult. Munkássága a márkanevek nagy nemzetközi színterén is nyomot hagyott Első parfümjük 1990-ben született, a híres Estée Lauder céggel kooperálva. A luxuskategóriás konglomerátum 2000-ben szerezte meg a céget. A parfümök továbbra is a Donna Karan Beauty és a DKNY címkék között kerülnek forgalomba.   
Neve alatt közel másfélszáz parfüm látott napvilágot. A Donna Karan illatokat híres orrok álmodták meg.Csak néhány közülük: Pierre Negrin ,  Alberto Morillas, Trudi Loren, Harry Fremont, Calice Becker, Maurice Roucel , Olivier Gillotin, Jean-Marc Chaillan  ...  (a teljesség igénye nélkül ) Illataik igen népszerűek , és bizton állítható, hogy mindenki talál saját személyiségéhez illőt közöttük.

Vélemény írása

Vélemény írása a
DKNY - Be Delicious (eau de parfum)
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook