DKNY - Be Delicious (eau de parfum) eau de parfum parfüm hölgyeknek
DKNY - Be Delicious (eau de parfum) eau de parfum parfüm hölgyeknek
DKNY - Be Delicious (eau de parfum) eau de parfum parfüm hölgyeknek
16

Kedvencek közé

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
14 470 Ft

150 ml
eau de parfum
+ Ajándék
30 170 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - DKNY - Be Delicious (eau de parfum)

Megjelenés éve: 2005 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás Összetétel: uborka, magnólia, alma, liliom, rózsa, ámbra, fás jegyek

Be Delicious (eau de parfum) termék leírása

A mai napig New York-ban élő és alkotó tehetséges, amerikai divattervezőnek Donna Karan-nak nagy szerepe volt abban, hogy a DKNY márka által, a fiatal hölgyekhez és később az urakhoz is eljuthassanak minőségi, stílusos kreációk. A divatcég illatkülönlegességekhez is adta nevét, mely illatok hűen tükrözik a hamisíthatatlanul szabad, amerikai életérzést. A DKNY-Be Delicious Eau De Parfum női illat megkomponálását is a mozgó, nyüzsgő multikulturális város New York atmoszférája ihlette. Erős, szabad, nyitott hölgyek illata ez a kompozíció. Az üde, virágos illatot korosztálytól függetlenül ajánljuk a hölgyeknek, leginkább a tavaszi és nyári időszakra, nappali és esti viseletre egyaránt.

Az illat összetétele

A friss és üde illat igazán energikus nyitányát a szokatlan illatkombinációnak az uborka, a grapefruit és a virágos jegyekkel bíró magnóliának köszönhetjük. A kompozíció szívjegyében markánsan megjelenik a csábítóan friss zöld alma, melyet virágos jegyek egészítenek ki, úgy, mint a rózsa, a tubarózsa, az ibolya valamint a gyöngyvirág. Az illat melegségét a szantálfa, a borostyán, és az elragadó fás jegyek adják.


Az illat története

DKNY- Be Delicious Eau de Parfum

A Maurice Rocuel által komponált, a szabadságot, a nyitottságot és üdeséget hozó kompozíció 2004-ben került bemutatásra. A DKNY-Be Delicious reklámkampányára a divatház a két modellt, Lara Stone-t és Tobias Sorensen-t kérte fel. A kampányban nagy szerepet kapott a világhírű fotográfus Mikael Jansson is, aki üde, lédús zöldalmák között álmodta meg az illat arculatát, mely a csomagoláson is visszaköszön.

DKNY márkáról

A méltán híressé vált  amerikai cég nem túl régi: Donna Karan divattervező és férje , Stephan Weiss alapította a 80-as években .A  márka nevéhez felhasználta saját nevének kezdőbetűit, valamint a város kezdőbetűit - tehát Donna Karan New York.  Mivel a család ruhakészítéssel foglalkozott, vérében volt a divat, így először ruhatervezőként szerzett hírnevet. Ruhái egyszerű, cserélhető darabokból álltak, és hamar népszerűek lettek. Sikerét  éles  eszének, tehetségének,kifinomult ízlésének  és annak a felismerésnek köszönheti, miszerint  csakis olyan terméket tervez, amelyeket ő is szívesen viselne...Stílusirányzata elegáns, kifinomult. Munkássága a márkanevek nagy nemzetközi színterén is nyomot hagyott Első parfümjük 1990-ben született, a híres Estée Lauder céggel kooperálva. A luxuskategóriás konglomerátum 2000-ben szerezte meg a céget. A parfümök továbbra is a Donna Karan Beauty és a DKNY címkék között kerülnek forgalomba.   
Neve alatt közel másfélszáz parfüm látott napvilágot. A Donna Karan illatokat híres orrok álmodták meg.Csak néhány közülük: Pierre Negrin ,  Alberto Morillas, Trudi Loren, Harry Fremont, Calice Becker, Maurice Roucel , Olivier Gillotin, Jean-Marc Chaillan  ...  (a teljesség igénye nélkül ) Illataik igen népszerűek , és bizton állítható, hogy mindenki talál saját személyiségéhez illőt közöttük.

Vélemény írása

Vélemény írása a
DKNY - Be Delicious (eau de parfum)
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Mai garantált ajándékunk

Dolce & Gabbana - Light Blue Sun női és Light Blue Sun férfi illatminta

loader
A termék a kosarába került
Facebook