Escada - Especially Escada eau de parfum parfüm hölgyeknek
6
30 ml
eau de parfum - hölgyeknek
+ Ajándék
9 770 Ft

Akciós
50 ml
eau de parfum - hölgyeknek
+ Ajándék
13 170 Ft | 9% megtakarítás
11 970 Ft

75 ml
eau de parfum - hölgyeknek
+ Ajándék
14 770 Ft

Parfüm jellemzői - Escada - Especially Escada

Megjelenés éve: 2011 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos Összetétel: ambrette, körte, ylang-ylang, rózsa, vizes jegyek, mósusz

Especially Escada leírása

Especially Escada az Escada divatház új női illata, ízletesen fényűző és letisztultan nőies, amely a játékos, spontán és elbűvölő nők számára készült. A parfüm egy ódaként született, amely a jó hangulatról, örömről, pozitív energiákról és az erőről szól. A szupermodellt, Bar Rafaelit választották hogy megtestesítse ezt a képet. A kifinomult és bársonyosan puha kompozíció a csillogó rózsa köré épül. A szívjegyet a friss és harmatos rózsa adja,amely vizes, reggeli harmatos akkordokkal  és érzéki ylang-ylang virággal keveredik. Fejjegyei a körte és a pézsmamályva  is hozzájárul a frissességhez. A parfüm csomagolása egyesíti a fényűző kortárs és klasszikus elemeket. Jellemző rá a letisztult vonalvezetés és forma, arany dugóval és logóval díszítve.

 

Női Escada parfüm

Az Escada világszinten elismert női ruházattal, és kiegészítők gyártásával foglalkozó divatház, amelyet 1976-ban alapított a Svédországból ismert Margaretha és Wolfgang Ley házaspár. A márka jelenlegi székhelye Németországban található. Két fő irányzatra fektetik a hangsúlyt, az egyik az Escada, ami inkább az érzékiességre, kifinomultságra törekszik, a másik pedig az Escada Sport, ami a nagyvárosi nyüzsgésre, egyszerűen elegáns viseletre összpontosít.

2000-ben bemutatásra került a márka első parfümje, ami egy hatalmas lavinát indított el az illatszerek kedvelői számára. Ezt a szériát az alapító emlékére alkották meg, ezért a parfüm esszenciája az ő személyiségjegyeit, ízlésvilágát tükrözi, amellyel hatalmas sikereket alkottak nemzetközileg. Ettől kezdve az Escada is töretlenül versenybe kezdett a többi, neves parfümmel szemben, és sikereket-sikerre halmozott.

Lydia Hearst is megerősítette bizalmát a cégben, hiszen arcát adta az egyik kollekciójukhoz, az Escada ME-hez.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Escada - Especially Escada
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta Minden vásárlónknak parfümminta!
 Nálunk, akár több féléből is válogathat!
(a kép illusztráció)


 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram