Gianfranco Ferre - Blooming Rose eau de toilette parfüm hölgyeknek
Gianfranco Ferre - Blooming Rose eau de toilette parfüm hölgyeknek
Gianfranco Ferre - Blooming Rose eau de toilette parfüm hölgyeknek

Kedvencek közé

30 ml
eau de toilette
+ Ajándék
10 070 Ft

50 ml
eau de toilette
+ Ajándék
11 470 Ft

100 ml
eau de toilette
+ Ajándék
13 870 Ft

Parfüm jellemzői - Gianfranco Ferre - Blooming Rose

Megjelenés éve: 2019 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: málna, feketeribizli, pomelo, rózsaolaj, frézia, jézmin, cédrus, szantál, fás jegyek

Női Gianfranco Ferre parfüm

Gianfranco Ferré a II. Világháború utolsó előtti évében, 1944 augusztus 15-én született Leganóban, Olaszországban. Huszonöt évvel később, 1969-ben Milánóban iratkozik be egy divatiskolába. A hetvenes évek végén Ferre már önállóan tervez kiegészítőket, többek között Walter Altini és Christiane Bailly számára. Majd 1974-ben mutatkozik be első önálló, nőknek szánt kollekciójával. A bemutató után négy évvel Ferre megalapítja saját cégét (1978), amely a női ruhák mellett már kiegészítőkkel is foglalkozik. További négy év múlva pedig bemutatják az első férfiaknak szánt kollekciót is (1982).

 Első parfümjei, a Gianfranco Ferré női és férfi változatai a ’80-as évek közepén jelennek meg. Ezeket követte 1991-ben a Ferré by Ferré ill. 1998-ban a Gianfranco Ferré 20 illatok. Legfrissebb parfümjei a Essence d’eau Gianfranco Ferré és a GF Ferr’her és GF Ferre’him. Az állandóan megújuló és örökké elegáns kollekciók mellett folyamatosan bővül a kínálat. Piacra dobja az első Cuture kollekciót (1986), majd megjelenik a palettán a farmer (1996), ékszer- (2003), és óratervezés, illetve gyártás (2005). Több mint harminc éves pályafutása alatt volt a Dior ház művészeti igazgatója (1989), valamint a nyolcvanas évektől kezdve szinte minden évben, szinte minden jelentős díjat megkapott.
Vélemény írása

Vélemény írása a
Gianfranco Ferre - Blooming Rose
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram