Giorgio Armani - Sí (eau de parfum) eau de parfum parfüm hölgyeknek
Giorgio Armani - Sí (eau de parfum) eau de parfum parfüm hölgyeknek
Giorgio Armani - Sí (eau de parfum) eau de parfum parfüm hölgyeknek
Giorgio Armani - Sí (eau de parfum) eau de parfum parfüm hölgyeknek
41

Kedvencek közé

50% jóváírással
1.2 ml (illatminta)
eau de parfum
1 170 Ft

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
21 970 Ft

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
28 370 Ft

100 ml
eau de parfum
+ Ajándék
35 670 Ft

100 ml teszter
eau de parfum

mi az a teszter?

+ Ajándék
29 270 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Giorgio Armani - Sí (eau de parfum)

Megjelenés éve: 2013 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ciprus Összetétel: ribizlilevél, frézia, rózsa, vanília, pacsuli, ambroxan

Sí (eau de parfum) termék leírása

Az olasz származású divattervezőkhöz köthető divatházak nagy számban képviseltetik magukat a divat világában. Az Armani divatház is ilyen, letisztult formavilágának, egyedi stílusának köszönhetően a divatcég meghatározó szerepet tölt be az ágazatban, úgy a ruházat, ahogyan a kiegészítők és a parfümkreációk terén is.

A Georgio Armani Sí eau de toilette női illat nagykövetének a designer Cate Blanchett-et, a sikeres ausztrál származású színésznőt kértre fel, aki megszemélyesíti a mai, modern nőben rejlő sikket, bájt, de a szellemi függetlenséget és a boldogságra való nyitottságot, igényt is. Karakteres illat finom hölgyeknek, ezt adja a hölgyeknek ez a végtelenül nőies, a mindennapokat eleganciával felruházó illatkülönlegesség. A ciprusos-virágos illatcsaládba tartozó parfüm a feketeribizli édességével indít, mely vegyül a rózsa és a frézia csábító elegyével. A fás jegyeket sem nélkülöző kompozíció a vanília édességével és a pacsuli jellegzetes akkordjaival teljesedik ki.

Rózsaszín és fekete, bájos és elegáns, a letisztult, esztétikus csomagolás is tükrözi a modern bájt, melyet a Sí kínál a hölgyeknek.

 

Illatcsalád: virágos - ciprusos

Típus: eau de parfum

Összetétel: feketeribizli, rózsa, frézia, vanília, pacsuli, ambroxan, fás tónusok

Giorgio Armani márkáról

Armani 1934-ben született az észak-olaszországi Piacenzában.
Apja orvosnak szánta, de igen hamar kiderült, hogy hogy érdeklődése inkább a divat irányába  tart, ezért 2 év után abbahagyta az egyetemet.  Milánóban, az akkori piacvezető olasz La Rinascente áruházban kezdett dolgozni mint kirakatrendező.Tehetsége hamar napvilágra került, először a divat osztály tanácsadója lett, majd egyszerűen megvásárolta az áruház férfidivat részlegét, és elkezdte kiépíteni kapcsolatait a szakmában. 1964-ben Cerrutihoz szegődött, mint divattervező. Sikerei javarészét annak köszönheti, hogy mindig a legkörültekintőbben ügyelt a kiváló minőségre, mind az anyagválasztás, mind pedig a stílus tekintetében. 1975-ben alapította meg saját cégét és ettől kezdve már semmi nem állíthatta meg csúcsra kerülését.

Híres jelmondata: "A stílus fontosabb, mint a divat" Armani parfümjeivel is hű maradt egyedi stílusához. 1982-ben született meg első parfümje, az Armani, a sportosan elegáns klasszikus virágillat , melyet 2 év után egészített ki férfi párjával. 1992-ben indult a Gio, ami már modernebb gyümölcs-virág kompozíció volt, és két dologban is utal Armanira: egyik a jellegzetes, széles vállú kabátjait idéző üveg, és a Gio felirat, mely saját aláírása. Nagy sikert aratott, nem utolsósorban azért is, mert olyan hírességek segédkeztek a reklámban mint pl. Martin Scorsese. Számos parfümje született az évek alatt, jellemző rá hogy majd minden illatot több verzióban is megkomponál. A Giorgio Armani Code például több, mint 20 verzióban létezik, mind férfi, mind női változatban. Exkluzív kollekciója a Prive, jellegzetes formájú csodálatos üvegeivel, mellyel azokat a rajongókat célozta meg, akiknek nem probléma nagyobb összeget áldozni egy-egy különleges illatért.

Néhány "orr" akik a varázslatban segédkeztek:
Annick Menardo, Francis Kurkdijan, Jacques Cavallier, Olivier Polge, Julie Masse, Jean-Claude Ellena, hogy csak a híresebbeket említsük.
Armani a magánéletben félénk és munkamániás,sikerének titka szívós munkájában és klasszikus kollekcióiban rejlik.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Giorgio Armani - Sí (eau de parfum)
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Mai garantált ajándékunk

Dolce & Gabbana - Light Blue Sun női és Light Blue Sun férfi illatminta

loader
A termék a kosarába került
Facebook