Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018) eau de parfum parfüm hölgyeknek
Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018) eau de parfum parfüm hölgyeknek
Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018) eau de parfum parfüm hölgyeknek
Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018) eau de parfum parfüm hölgyeknek
Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018) eau de parfum parfüm hölgyeknek
29

Kedvencek közé

35 ml
eau de parfum
+ Ajándék
20 070 Ft

80 ml
eau de parfum
+ Ajándék
34 270 Ft

80 ml tester
eau de parfum

mi az a teszter?

+ Ajándék
31 370 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő2021.08.03. kedd

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!


Parfüm jellemzői - Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018)

Megjelenés éve: 2018 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: orientális-virágos Összetétel: körte, bergamott, tubarózsa, narancsvirág, jázmin, vetiver, pacsuli, vanília

L'Interdit (eau de parfum) (2018) leírása

A Givenchy divatház első parfüm kreációi között szerepel a L'Interdit legendás illata, amelyet 1957-ben a divattervező legjelentősebb múzsájának Audrey Hepburn színésznőnek szentelt.
2018-ban megjelent az új L'Interdit Givenchy nevű modern verzió, amelyet Dominique Ropion, Anne Flipo és Fanny Bal parfümőrök fejlesztettek ki virágos-fás kompozícióként. A parfüm fejjegyében a körte és a bergamotolaj található, szívjegyét pedig egy fehér virágcsokor képezi, amelyben megtalálható a jázmin, a tubarózsa és a narancsvirág is. A kompozíció alapjegyét az intenzív fás és földes jegyek jellemzik, mint a pacsuli és a vetiver. A kompozíció mögötti koncepció lényegét pedig a "tiltás miatti izgalom" és a személyes határok átlépésének kihívása alkotja.

ÖSSZETEVŐK

A fehér virágos jegyek, a narancsvirág, a jázmin és a tubarózsa, amely összefonódik a vetiver és a pacsuli sötétebb, rejtélyesebb jegyeivel. Ebből létrejött egy bőkezű, szikrázó kompozíció, amely nem fél a rendbontástól, felforgatástól.
Felejthetetlen, intenzív, addiktív és határozottan elegáns.
A vastag falú üvegből készült parfümös üveg megtartotta az eredeti formáját, de modernebb körvonalakkal rendelkezik. A 4 G logó az üveg nyakát körülvevő fekete szalagon található. Az új L 'Interdit arca Rooney Mara színésznő lett. Az Givenchy L 'Interdit 35,50 és 80 ml parfüm formában kapható.

Női Givenchy parfüm

Hubert de Givenchy nagy név a francia divatban, az elegancia és a kifinomultság jelképe, a Givenchy parfüm pedig ezt a minőséget ültette át az illatok világába. 1927-ben született Beuvaisban, művészetkedvelő családban. Már 17 évesen a párizsi Képzőművészeti Iskola tanulója, majd a kor legíresebb divattervezői mellett dolgozott (Piquet és Schiaparelli) de fő példaképe , aki mentora és barátja is lett egyben , Balenciaga volt. Múzsája a csodálatos színésznő, Audrey Hepburn, akivel divatháza megnyitását követően , 1953-ban ismerkedett meg, és örökre szóló, legendás barátságot kötött. A 60-as évek elejére kialakult jellegzetesen elegáns, ünnepélyes mégis nőies stílusa. Az illatokkal 1957-ben kezdett foglalkozni, ugyanolyan precizitással, mint ruháinál. Két híres parfümje is született ekkor, a Le de Givenchy és a L'Interdit (utóbbi illatot Audrey Hepburn-nek ajánlotta) A következő években számos illatcsodát kreált, férfiaknak és nőknek egyaránt. Givenchy parfümjei igazi megismételhetetlen klasszikusok, és a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Az élénkítő, olajos-gyantás Givenchy III a modern nőknek készült, az Eau de Givenchy zabolátlan életörömöt áraszt, míg az Ysatis különleges, misztikus hangulatú, üvege pedig díjnyertes, Pierre Dinand tervezésében. A 90-es években további csodálatos illatok következtek, Köztük a ragyogó Amarige, és az elragadó Organza, amely a mai napig Givenchy egyik legnépszerűbb parfümje. A márka sikere folytatódik a XXI. században is, és a piac minden szegmensén áthalad. Továbbra is forgalmazzák klasszikus parfümjeiket, de megjelennek új, fiatalos, üde illataik, melyeket korunk népszerű, fiatal hírességei reklámoznak, mint például Liv Tyler és Justin Timberlake. Említésre méltó még, hogy a vállalat 2005-ben elindította exclusiv "Harvest" sorozatát.

Néhány "orr ", akik az illatokat megálmodták:
Hubert Givenchy
Jacque Cavallier
Annick Menardo
Olivier Cresp
Christine Nagel és még jó néhány tehetséges illatkreátor.

Givenchy mindig elutasította a könnyebb utat, és a végletekig hajszolta a tökéletességet, akár ruhakollekcióit, akár parfümjeit nézzük ennek köszönhetően nevét örökre bevéste a parfümtörténelembe.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018)
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram