Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018) eau de parfum parfüm hölgyeknek
Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018) eau de parfum parfüm hölgyeknek
Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018) eau de parfum parfüm hölgyeknek
Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018) eau de parfum parfüm hölgyeknek
Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018) eau de parfum parfüm hölgyeknek
34

Kedvencek közé

35 ml
eau de parfum
+ Ajándék
20 970 Ft

80 ml
eau de parfum
+ Ajándék
35 370 Ft

80 ml tester
eau de parfum

mi az a teszter?

+ Ajándék
32 470 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018)

Megjelenés éve: 2018 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: orientális-virágos Összetétel: körte, bergamott, tubarózsa, narancsvirág, jázmin, vetiver, pacsuli, vanília

L'Interdit (eau de parfum) (2018) termék leírása

A határozott, merész nő illata

Fényűzően, vágyakkal tele csábít ez a különleges parfüm a hidegebb hónapokba. Ez a különleges parfüm főleg a bátor, merész nőknek ajánlott, akik szeretnek lázadni, a megszokottól eltérni, és akár szabályokat is megszegni. Ezt tükrözi a parfüm erőteljes, intenzív illata is. Azonban a merész illat mellett megjelenik egy kifinomult, elegáns illat is, amely körtével, cseresznyével és bergamottal indul, majd virágos illattá alakul át. Ekkor a tubarózsa, a narancsvirág és a jázmin jegyei lépnek fel. Végül a vetiver pacsuli formájában megjelenő, sötétebb, földes és fás jegyei teszik meleggé, amit az ambroxán, a vanília és a karamell varázsolja teljessé.

Felejthetetlen, intenzív, határozottan elegáns, és gyönyörűen komplex illat.

Givenchy márkáról

Hubert de Givenchy nagy név a francia divatban, az elegancia és a kifinomultság jelképe, a Givenchy parfüm pedig ezt a minőséget ültette át az illatok világába. 1927-ben született Beuvaisban, művészetkedvelő családban. Már 17 évesen a párizsi Képzőművészeti Iskola tanulója, majd a kor legíresebb divattervezői mellett dolgozott (Piquet és Schiaparelli) de fő példaképe , aki mentora és barátja is lett egyben , Balenciaga volt. Múzsája a csodálatos színésznő, Audrey Hepburn, akivel divatháza megnyitását követően , 1953-ban ismerkedett meg, és örökre szóló, legendás barátságot kötött. A 60-as évek elejére kialakult jellegzetesen elegáns, ünnepélyes mégis nőies stílusa. Az illatokkal 1957-ben kezdett foglalkozni, ugyanolyan precizitással, mint ruháinál. Két híres parfümje is született ekkor, a Le de Givenchy és a L'Interdit (utóbbi illatot Audrey Hepburn-nek ajánlotta) A következő években számos illatcsodát kreált, férfiaknak és nőknek egyaránt. Givenchy parfümjei igazi megismételhetetlen klasszikusok, és a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Az élénkítő, olajos-gyantás Givenchy III a modern nőknek készült, az Eau de Givenchy zabolátlan életörömöt áraszt, míg az Ysatis különleges, misztikus hangulatú, üvege pedig díjnyertes, Pierre Dinand tervezésében. A 90-es években további csodálatos illatok következtek, Köztük a ragyogó Amarige, és az elragadó Organza, amely a mai napig Givenchy egyik legnépszerűbb parfümje. A márka sikere folytatódik a XXI. században is, és a piac minden szegmensén áthalad. Továbbra is forgalmazzák klasszikus parfümjeiket, de megjelennek új, fiatalos, üde illataik, melyeket korunk népszerű, fiatal hírességei reklámoznak, mint például Liv Tyler és Justin Timberlake. Említésre méltó még, hogy a vállalat 2005-ben elindította exclusiv "Harvest" sorozatát.

Néhány "orr ", akik az illatokat megálmodták:
Hubert Givenchy
Jacque Cavallier
Annick Menardo
Olivier Cresp
Christine Nagel és még jó néhány tehetséges illatkreátor.

Givenchy mindig elutasította a könnyebb utat, és a végletekig hajszolta a tökéletességet, akár ruhakollekcióit, akár parfümjeit nézzük ennek köszönhetően nevét örökre bevéste a parfümtörténelembe.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Givenchy - L'Interdit (eau de parfum) (2018)
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé!
 

loader
A termék a kosarába került
Facebook