Gucci - Guilty Intense eau de parfum parfüm hölgyeknek
Gucci - Guilty Intense eau de parfum parfüm hölgyeknek
Gucci - Guilty Intense eau de parfum parfüm hölgyeknek
Gucci - Guilty Intense eau de parfum parfüm hölgyeknek
12

Kedvencek közé

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
16 070 Ft

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
20 570 Ft

75 ml
eau de parfum
+ Ajándék
25 470 Ft

Parfüm jellemzői - Gucci - Guilty Intense

Megjelenés éve: 2011 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: orientális-virágos Összetétel: mandarin, p. bors, ibolya, orgona, heliotróp, ámbra, pacsuli

Guilty Intense leírása

A 2011-ben megjelent Gucci Guilty Intense szinte ugyanazokat a jegyek hordozza, mint a hagyományos illat a Gucci Guilty, csak intenzívebb és erősebb. Ezt a bódító keleties virág illatot a "túlzott" rózsabors és az orgona illatjegyek jellemzik. A kompozíciót megnyitja a mandarin és a rózsabors. Szívjegyei a lila orgona, az ibolya és a kunkor virág, alapjegyei pedig a pacsuli és a borostyán.

Női Gucci parfüm

Guccio Gucci, a szegény firenzei kézműves fia 1889-ben indult Angliába, hogy szerencsét próbáljon . Londonban alkalmazta a Savoy Hotel , ahol életre szóló tapasztalatokat szerzett .Itt alakult ki a szép tárgyak iránti szeretete, amikor a gazdag vendégek poggyászait látta.Érezte, hogy neki ilyen holmikkal kell foglalkoznia…

Firenzébe visszatérve kitanulta a bőrműves szakmát, majd 1922-ben megnyitotta első üzletét. 
A hírnév nem váratott soká magára, és a cég terjeszkedni kezdett. Gucci fiai, Aldo, Ugo és Vasco apjukkal együtt dolgozta, és 1953-ban bekövetkezett halála után a hagyományokat őrizve folytatták a megkezdett művet. Jellegzetes stílusuk klasszikussá vált, és a Gucci nevet ismertté tették az egész világon.

Híres vásárlóik közé tartozott többek között Clark Gable, Marlene Dietrich, Maria Callas, Liz Taylor, Jack Nicholson. A hetvenes évektől az arisztokrácia és a filmvilág nagyjai állandó vevőkört biztosítottak. Ezeket az éveket a gyanakvás, neheztelés, és csalódottság légköre jellemezte, a vehemens olasz család nehezen tudott együtt dolgozni.

A 70-as években új ágazat, a Gucci Parfums-ból való részesedésért folytatott harc miatt gyakran torkolltak verekedésbe a családi tanácskozások, de bármennyire is hihetetlen: a cég tovább virágzott.Első illatuk 1974-ben jelent meg (Gucci No 1) ezt követően 3 évente új illattal álltak elő:

Gucci pour Homme, Eau de Gucci, Gucci No 3, Gucci Nonile, L'Arte di Gucci, Accenti, Envy, Envy for men…Döntő áttörést az 1990-es év hozott, amikor is Tom Ford, a tehetséges texasi fiatalember lett a fő tervező, aki egészen 2003-ig látta el ezt a feladatot.(Utódja az olasz Frida Giannini)

Ekkor születtek az igazán karakteres átütő erejű illatok, az Accenti és az Envy , a hűvös zöld folyadék, ami jelképes ellentéte a Guccik időnként dicstelen és forróvérű múltjának.Tom Ford olyan sztárokat is megnyert magának, mint Madonna, Brad Pitt, Demi Moore, Sharon Stone.

Illataik modernek, kihívóak, feledhetelenek , akár a mély fűszeres édes Rush-ra gondolunk, akár a száraz , meghökkentő Gucci eau de parfum-re vagy a virágos Flora-ra , de említhetnénk még a manapság annyira népszerű Oud-ot is.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Gucci - Guilty Intense
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook