Guerlain - L' instant de Guerlain (eau de parfum) eau de parfum parfüm hölgyeknek
30 ml
eau de parfum - hölgyeknek
13 970 Ft

80 ml
eau de parfum - hölgyeknek
20 570 Ft

További kiszerelések


80 ml teszter
eau de parfum - hölgyeknek

mi az a teszter?

16 770 Ft

Szállítási határidő A csomagot előreláthatólag megkapja: 04.29. hétfő

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt! Késés esetén e-mailben tájékoztatjuk!


Parfüm jellemzői - Guerlain - L' instant de Guerlain (eau de parfum)

Megjelenés éve: 2003 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: orientális-virágos Összetétel: bergamot, mandarin, gardénia, jázmin, méz, benzoin, ámbra

L' instant de Guerlain (eau de parfum) leírása

 

Ennek az új Guerlain parfümnek (2003) az összetételében először található meg a magnólia alkotóelem. Ebben az ízletes és egyben összetett parfümben összhangban van a citrus és a méz jegy, amelyek jellemzik az illatot a fejjegytől egészen az alapjegyig. Ez egy innovatív parfüm kompozíció, amely úgy épül fel, mint egy "kettős illat piramis". A parfüm friss citrus jegyekkel nyit. A mandarin és a bergamott alkot egy illatos kompozíciót, míg a másikban a fehér virágok adják az illat fényét, ezek a a virágok a magnólia, az ylang-ylang, és a sambac jázmin. Az érzékiség jegyei is megjelennek, mint a vanília, a benzoin, a pézsma, amelyek mágikus, érzéki nyomokat hagynak. Az illatot Maurice Roucel alkotta meg.

 

Női Guerlain parfüm

Franciaország egyik legrégebbi parfümháza , több évszázados hagyományához híven, mindig az adott kor hangulatával összhangban álló illatokat alkot. Apró párizsi boltból nőtte ki magát hatalmas nemzetközi vállalkozássá. Első képviselője Aimé Guerlain volt,aki a mai értelemben használatos első parfümöt a Jicky-t alkotta meg.Hosszan sorolhatnánk a illataik   híres kedvelőinek nevét, kezdve III.Napóleonnal, állandó rendelőjük  volt Sisi és a szentpétervári udvar előkelő tagjai. A fenséges megrendelések tették megérdemelten világhírűvé a parfümházat. Az illatszerkészítés apáról fiúra szállt és illataik mindig fordulópontot jelentettek a parfümkészítés művészetében.
Ők a Nagy Elsők: Az első keleti, az első ciprus, az első aldehides ,az első gyümölcsös  sőt, az első gyermekeknek szánt illat is az ő nevükhöz fűződik.nNem véletlen, hogy sok régi illatuk még ma is a toplisták előkelő helyét foglalják el ( pl. a Shalimar, mely 1925-ben született, de máig töretlen a népszerűsége, flankerei száma pedig egyre nő) Nyersanyagaik a világ minden tájáról érkeznek , hogy illataik még sok évig, vagy örökre belopják magukat az illatok rajongóinak szívébe.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Guerlain - L' instant de Guerlain (eau de parfum)
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

loader
A termék a kosarába került
Facebook