Hugo Boss - The Scent eau de toilette parfüm uraknak
Hugo Boss - The Scent eau de toilette parfüm uraknak
Hugo Boss - The Scent eau de toilette parfüm uraknak
Hugo Boss - The Scent eau de toilette parfüm uraknak
Hugo Boss - The Scent eau de toilette parfüm uraknak
18

Kedvencek közé

50 ml
eau de toilette
+ Ajándék
16 670 Ft

100 ml
eau de toilette
+ Ajándék
21 370 Ft

200 ml
eau de toilette
+ Ajándék
25 270 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Hugo Boss - The Scent

Megjelenés éve: 2015 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás-fűszeres Összetétel: gyömbér, levendula, bőr, datolyaszilva

The Scent termék leírása

A Németországban alapított Hugo Boss divatcég neve évtizedek óta a kortalan és stílusos eleganciát testesíti meg, melyhez kifogástalan minőség társul.

A parfümpiacon is meghatározó szerepet betöltő divatcég egyik legkeresettebb férfi illata a Hugo Boss The Scent aromás-fűszeres kompozíció, melyet a kifinomult eleganciát kedvelő, de a kihívásokkal bátran szembe néző uraknak ajánlunk. A borostyán színben ragyogó csábító illat leginkább hűvösebb napokon, akár egész napos használatra jelent kiváló választást. Hatásosan indít a kompozíció a gyömbéres, citrusos akkordokkal, melyek után gyorsan megjelenik a markáns érzéki vonal, amit leginkább a fás jegyeknek, valamint a maninkának köszönhetünk. A bergamott, a levendula és a mandarin akkordjai olajosan tiszta, gyümölcsös felütést adva teljesítik ki a csábitóan férfias elegyet.

Az alkotók jó döntést hoztak, amikor a csodaszép, aranylóan csillogó, borostyánszín folyadékot láttatni engedték az áttetsző üvegben. A megjelenést a klasszikus Hugo Boss felirattal ellátott, letisztult fekete doboz egészíti ki.

 

Hugo Boss márkáról

Hugo Boss,1924-ban alapította ruházati termékekkel foglalkozó cégét a Stuttgart melletti városkában, Metzingenben, A cég székhelye napjainkban is itt található. Először esőkabátok és vízhatlan ruhák gyártására szakosodtak, később kifejezetten a férfi öltönyök készítésére fókuszált. A II. Világháború súlyos veszteségeket hozott és nyomokat hagyott a cég hírnevén, de Mr. Boss cége büszkén és töretlenül állt talpra, majd folytatta az emelkedést. Kollekciói zajos sikert arattak és nagyon hamar a legrangosabb cégek között említették a Hugo Boss céget. Mára a Hugo Boss a világ egyik vezető divatházává vált, amely kiszolgálja a luxusra éhező elit köröket. A márkát a klasszikus vonalak, a kiválóság és a jól ismert német precizitás jellemzi. A divatház napjainkra aktív résztvevője a parfümpiacnak, és a ruhakollekciói mellett foglalkozik kiegészítőkkel, órával, cipővel, szemüvegekkel, különféle bőrárukkal is.

1984-ben jelent meg a Boss első illata, a Boss No1, amelyet Pierre Wargnye hozott létre férfiak számára. Ezt követte a Boss Sport, a Boss Spirit, a Boss Elements, a Boss Elements Aqua, majd megjelent a Boss Hugo Boss illat és 2000-ben az első női Boss illat - a Boss Woman. A Boss márka a sikerorientált, magabiztos és tetőtől talpig stílusos férfit és nőt jelképezi és a hagyományos értékeket képviseli. Ezek alapján a Hugo Boss parfüm ideális választás klasszikus megjelenést kedvelő határozott uraknak, és a csábításra vágyó luxust kedvelő hölgyeknek egyaránt.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Hugo Boss - The Scent
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Mai garantált ajándékunk

Dolce & Gabbana - Light Blue Sun női és Light Blue Sun férfi illatminta

loader
A termék a kosarába került
Facebook