Issey Miyake - L'eau D'issey eau de toilette parfüm uraknak
Issey Miyake - L'eau D'issey eau de toilette parfüm uraknak
Issey Miyake - L'eau D'issey eau de toilette parfüm uraknak
13

Kedvencek közé

40 ml
eau de toilette
+ Ajándék
12 270 Ft

75 ml
eau de toilette
+ Ajándék
13 670 Ft

125 ml
eau de toilette
+ Ajándék
17 870 Ft

200 ml
eau de toilette
+ Ajándék
25 370 Ft

125 ml teszter
eau de toilette

mi az a teszter?

AKCIÓ
+ Ajándék
14 270 Ft | 10% megtakarítás
12 870 Ft

Parfüm jellemzői - Issey Miyake - L'eau D'issey

Megjelenés éve: 1994 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás-aromás Összetétel: yuzu, citrom, zsálya, ciprus, sáfrány, rezeda, fahéj, musk

L'eau D'issey leírása

Bármely alkalommal bátran használható illat, mely az időtlen szabadság és nyugalom érzetét kelti. Az üde fás illat különlegességét a japán citrusfajta a yuzu, a bergamot, a citrom és a tárkony keveréke adja, mely enyhe szerecsendió és vízililiom és kíséretet kap.

Férfi Issey Miyake parfüm

A híres japán divattervező 1938-ban született Hiroshima-ban. Szerencsésen túlélte a tragikus atombomba-támadást szülővárosában, tanulmányait pedig a tokiói Tama Egyetemen végezte, ahol tervezőként diplomázott.

A divat világával párizsi és New-York-i tanulmányai során ismerkedett meg, előbbi helyen olyan híres tervezőkkel dolgozott együtt, mint Guy Laroche és Givenchy. Stílusát a sajátos szabásvonalú, de mégis hordható ruhák jellemzik, a széles körben használt redők (angolul „pleats”) szinte már védjegyévé váltak, és egyben egyik parfüm-kollekcióját is erről nevezte el („Pleats Please”).
Érdekesség, hogy Steve Jobs fekete garbóját is Issey Miyake készítette, és miután Steve annyira megszerette ezt az egyszerű ruhadarabot, rendelt belőle közel száz darabot. Issey Miyake neve a parfümök világában is jól ismert.

Amit az Issey Miyake parfümről érdemes tudni:

Parfümjeit a tökéletesen letisztult már-már minimál stílusú üvegekről könnyen felismerhetjük, amelyek gondosan összeállított, többnyire kristálytiszta gyümölcsös-vizes-virágos illatokat rejtenek. Az első Issey Miyake parfüm a nőknek készített L’eau d’ Issey volt, ennek a parfümnek a neve egyben egy szójáték is, kimondva a parfüm neve az „Odissey” szóra hasonlít. Üvegét maga Issey Miyake tervezte, formáját pedig a Hold ihlette, ahogyan azt párizsi apartmanjának ablakából látta. A férfi változat 1997-ben jelent meg, L’eau d’ Issey Pour Homme néven. Azóta mind a férfi mind a női változatnak számos flanker-e került piacra, és külön érdekesség, hogy időnként ezek a változatok olyan illatjegyeket is hordoznak, ami alapvetően nem jellemző az Issey Miyake illatokra. Ilyen például a nőknek kreált L’ eau d’ Issey Noir Absolu, amelyben a pézsma és az ámbra egy kifejezetten meleg, keleties világot idéz. Ugyanilyen meglepő fordulat a férfi illatok esetében a L’ eau d’ Issey Pour Homme Noir Absolu, vagy a Nuit d’ Issey és a L’ Eau Pour Homme Noir Ambre is, amelyek mindegyike meleg, fűszeres, ámbrás, vaníliás, füstös illattal teszi igen különlegessé és változatossá az alapillatot.

A Miyake parfümök könnyebb illatai között rengeteg nyárra szánt évszakos illat található, amelyek frissességükkel, tisztaságukkal és virágosságukkal bővítik az Issey Miyake mára már közel százas nagyságrendű illat-palettáját. Az Issey Miyake illatokat olyan neves parfümőrök készítik, mint például Jaques Cavallier, Olivier Cresp, Alberto Morilla, Christophe Raynaud, Daphne Bugly, Loc Dong, Dominique Ropion és Aurelien Guichard.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Issey Miyake - L'eau D'issey
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram