Karl Lagerfeld - Karl Lagerfeld eau de parfum parfüm hölgyeknek
Karl Lagerfeld - Karl Lagerfeld eau de parfum parfüm hölgyeknek
Karl Lagerfeld - Karl Lagerfeld eau de parfum parfüm hölgyeknek
6

Kedvencek közé

25 ml
eau de parfum
+ Ajándék
9 370 Ft

45 ml
eau de parfum
+ Ajándék
10 570 Ft

85 ml
eau de parfum
+ Ajándék
12 270 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!


Parfüm jellemzői - Karl Lagerfeld - Karl Lagerfeld

Megjelenés éve: 2014 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: citrom, barack, rózsa, magnólia, mósusz, fás jegyek

Karl Lagerfeld leírása

Karl Lagerfeld divattervező 2014-ben új illatot jelentetett meg. Az illat férfi és női változata is megjelent - Karl Lagerfeld for Him és Karl Lagerfeld for Her néven. Karl Lagerfeld for Her egy friss citrusos, gyümölcsös, virágos illat, fás  és pézsmás alapon. Az illatot a citrom és a barack akkordjai nyitják, Virágos szívjegye magnóliát, rózsát és frangipánit tartalmaz. Mindez megnyugtatta az illat borostyánt,  fás jegyeket és pézsmát tartalmazó alapjegye. A reklám kampány modellei Baptiste Giabiconi és Kati Nescher.

Női Karl Lagerfeld parfüm

Karl Lagerfeld (született Karl Lagerfelt) egy német művész és divattervező, aki most Párizsban él. Magánéletével kapcsolatban nagyon kevés információ áll rendelkezésre. Azt beszélik, hogy 1930 körül született, de erről sincs pontos adat. Divatkarrierje 1955-ben kezdődött, amikor felvették gyakornoknak Pierre Balmanhez. Három évvel később átigazolt Jean Patouhoz, ahol 5 évig dolgozott. Itt évente két haute couture kollekciót tervezett. 

A várva várt hírnév:
Korai munkái mások számára kicsit értelmezhetetlenek voltak, mély dekoltázzsal, mély hátkivágással nagyon rövid szoknyákkal. Rosszul viselte a kritikákat. A kollekció ennek ellenére meghozta a hírnevet Lagerfelnek és elkezdhetett szabdúszó tervezőként dolgozni olyan divatházaknak, mint Tiziana, Chloe, Curiel és Fendi. 1983-ben a Chanel kreatív igazgatója lett, ahol a mai napig betölti ezt a pozíciót. Lagerfeld megalkotta saját kínálatát 1984-ben és egészen 1997-ig készített terveket. A Lagerfeld Gallery márkanevet 1998-ban vezették be és sikeresen együttműködött a Diesel-lel és a H&M-mel A Lagerfeld -H&M kollekciót két nap alatt eladták. Ez a szortiment 2006-ban visszakapta Karl Lagerfeld nevét és megkezdte az együttműködést a Macy’s-el és a Sephora-val.

Karl Lagerfeld a divattervezés mellett hires fotóművészetéről is. Fotózott a Chanelnek, a Fendinek és még a saját kollekciójához is. Lagerfeld modelleket és hírességeket is lencsevégre kapott magazinoknak, sőt, még egy könyv is megjelent a fotóival és illusztrációival. Lagerfeld kitűnik megjelenésével, ikonikus copfjával, fekete napszemüvegével, kesztyű viseletével. “Hallhatatlanná vált “ ékszereiről, művészetéről, a babáiről, kitömött állatairól és bábjairól.

A parfümök 1978 óta kaphatóak. Ebben az évben dobták piacra Lagerfeld Classic néven az első férfi parfümkollekciót. A női parfümök, a Sun, a Moon, a Stars ikonikusak és hatalmas sikert arattak 1990-es években. Napjainkban Karl Lagerfeld Tommy Hilfigerrel közösen készíti az illatokat.
Lagerfeldnek 28 parfümje van. Az elsőt 1975-ben, a legújabbat 2019-ben mutatták be. Olyan híres parfümkészítőkkel dolgozik együtt, mint Betty Busse, Matton, Nicolas Beaulieuu, Sophie Labbe, Christophe Raynaud, Firmenich, Ron Winnegrad, Pascal Gaurin, Bruno Jovanovic, Sandrine Malin, Sophia Grojsman, Emilie (Bevierre) Coppermann, Mark Buxton, Olivier Cresp és Alienor Massenet.


 

Vélemény írása

Vélemény írása a
Karl Lagerfeld - Karl Lagerfeld
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook