Laura Biagiotti Forever Gold eau de toilette - hölgyeknek Újdonság

(4 értékelés)

Kedvencek közé

Laura Biagiotti Forever Gold

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(4 értékelés)

60 ml
eau de toilette
16 170 Ft 269 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Laura Biagiotti - Forever Gold

Megjelenés éve: 2022 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-ámbrás Összetétel: szilva, gyömbár, feketeribizlivirág, tubarózsa, ylang, jázmin, szantál, vanília, ámbra
Megjelenés éve: 2022
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-ámbrás
Összetétel: szilva, gyömbár, feketeribizlivirág, tubarózsa, ylang, jázmin, szantál, vanília, ámbra

Laura Biagiotti márkáról

Laura Biagiotti egy olasz divattervező, akit szeretettel hívnak a "Cashmere királynőjének". 1943-ban született, édesanyja, aki ruhakészítő üzlet tulajdonosa volt és az Alitalia légitársaság egyenruháit tervezte. A divat, úgy tűnik, Biagiotti vérében van. Laura régészeti tanulmányokat végzett a Római Egyetemen, de hamarosan csatlakozott a családi vállalkozáshoz. 1965-ben elment, hogy saját Cégét megalapítsa Gianni Cigna-val, aki késõbbi férje lett. A cég ruhaneműket gyártott és exportált számos olasz divatháznak, mielőtt megállapodást kötött, hogy készítsen saját ruhát Angelo Tarlazzi divatháza számára. Biagiotti Laura törekvései között hamarosan megtervezte saját kollekcióját, amelyet 1972-ben dobott piacra.

Biagiotti a luxusszövet-kasmírt népszerűsítette, amelyet korábban a divatiparban nem használtak. Már az első kollekciójában is használta ezt az anyagot.

Három generációs Biagiotti márka
A nők imádták Biagiotti puha, fényűző szöveteit és hízelgő, de kényelmes formáit. A "baby doll" ruha egy népszerű formatervezési minta, amely számos Biagiotti kollekcióban is megtalálunk.

Laura Biagiotti számos díjat nyert. Lavinia Biagiotti Cigna, Laura lánya csatlakozott a céghez, és 2005 óta a Cég alelnöke.
A cég első illatát, a Fiori Bianchi-t 1982-ben mutatták be. Az 1988-as “Roma” márványoszlop-szerű kialakításával a cég legkelendőbb illata lett, a férfiak részére készült illat pedig 1995-ben került bemutatásra. Laura Biagiotti továbbra is kínál illatokat férfiaknak és nőknek a Procter & Gamble-vel együttműködésben.

Laura Biagiotti tervező 2020-ig 37 parfümöt dobott eddig piacra. A legelsőt 1982-ben  mutatták be. Laura Biagiotti parfümöket Sophie Labbe, Jórdi Fernandez, Ellen Betrix, Sophia Grojsman, Veronique Nyberg, Carlos Vinals, Domitille Michalon Bertier, Juliette Karagueuzoglou, Nicolas Beaux illatosítókkal együttműködve készítették. , Annick Menardo, Violaine Collas, Guillaume Flavigny, Ursula Wandel, IFF, Michel Almairac és Lucas Sieuzac együttműködésben készítik.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram