Michael Kors - Extreme Night eau de toilette parfüm uraknak
Michael Kors - Extreme Night eau de toilette parfüm uraknak
Michael Kors - Extreme Night eau de toilette parfüm uraknak
Michael Kors - Extreme Night eau de toilette parfüm uraknak
1

Kedvencek közé

70 ml
eau de toilette
+ Ajándék
18 770 Ft

120 ml
eau de toilette
+ Ajándék
25 370 Ft

Parfüm jellemzői - Michael Kors - Extreme Night

Megjelenés éve: 2017 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: orientális-fás Összetétel: bergamott, szerecsendió, feketebors, ciprus, zsálya, liliom, tonka, mósusz, cédrus, szantál, vanília, íriszgyökér

Férfi Michael Kors parfüm

Michael Kors egy ünnepelt amerikai divattervező, aki nőiruha kollekciójáról híres és elismert. ifj. Karl Anderson, 1959-ben született, nevét 5 éves korában változtatta Michael David Kors-ra, amikor édesanyja újraházasodott.

Kors a  Fashion Institute of Technology intézetben tanult.19 éves korában kezdett el ruhákat tervezni. 1981-ben, mindössze 22 éves korában elindította a Michael Kors női ruha márkát a leghíresebb New York-i áruházban. Ennek a lépésnek a sikeressége vezetett végül ahhoz, hogy a legendás, francia Celine divatházban megkapta a női ruhák tervezőjének és kreatív igazgatójának pozícióját. Kors 2003-ban elhagyta a Celine divatházat, hogy újra a saját márkájára koncentráljon.

A Michael Kors férfi ruházatot 2002-ben mutatták be, két másik vonalával együtt. A MICHAEL és a KORS, a megfizethetőbb vonalat képviselik, illetve cipőket és farmert is kínálnak.
Számos televíziós néző ismeri Michael Kors-ot a népszerű "Project Runway" televíziós show bírójaként.
Michael Kors az illatait az Estee Lauder céggel együttműködve készíti. 2001-ben mutatta be első alkotását, amelynek neve Michael for women.

A Michael Kors parfümöket Harry Fremont, Christophe Raynaud, Steve DeMercado, Laurent Le Guernec, Alain Alchenberger, Honorine Blanc, Christophe Laudamiel, Loc Dong, Jean- Marc Chaillan, Bruno Jovanovic, Olivier Gillotin és Aurelien Guichard parfümőrök munkájának köszönhetjük.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Michael Kors - Extreme Night
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram