Minőségi garancia

Kizárólag eredeti termékek a Parfum.hu kínálatában!

Üzletpolitikánk szerves része, hogy nem az árral hanem a minőséggel szeretnénk versenyezni! Vásárlóink a minőség, a megbízhatóság és az egyedülálló szolgáltatások alapján választanak minket. Több éves tapasztaltunkkal bízunk abban, hogy az alább részletezett egyedi lehetőségek erősítik a bizalmát!

 

Ön mit szeretne, ha az interneten vásárol parfümöt?

- Kifogástalan minőségű eredeti terméket,
- Elérhető árakat,
- Kockázatmentes tranzakciót,
- Gyors és pontos tájékoztatást és szállítást,

 

Mi mind a négy dolgot biztosítjuk  Önnek!
 

2005 óta vagyunk jelen a magyar piacon, ez idő alatt tízezres nagyságrendű vásárlónak okoztunk örömet termékeinkkel. Amennyiben termékeink minősége nem lenne hibátlan, és azonos a hagyományos üzletekével akkor Ön ebben a pillanatban már nem olvashatná oldalunkat, és nem utolsó sorban számtalan pénzbüntetést fizethetnék az ellenünk eljáró hivataloknak.  Számtalan viszonteladónk van országunkban, akik bíznak bennünk és továbbértékesítik termékeinket. Cégeket szolgálunk nagy mennyiségben dolgozói ajándékozásra, neves blogokkal vagyunk kapcsolatban akik termékeinket tesztelik és cikkeikben említenek meg minket, mint a termék forrása és beszerzési helye.
 

"Olcsón" forgalmazunk, felmerülhet a kérdés! Hogyan lehetséges?

Számtalan kérdés érkezik hozzánk ebben a témában, mi készségesen megadjuk a választ Önnek! Nem akarunk bonyolult számításokba belemenni, azért hogy részletezzük az ár végleges kialakítását. A legfontosabb, hogy árrésünk jóval alacsonyabb, mint a hagyományos boltoké. Az általunk forgalmazott termékek ára azért is alacsonyabb, mert a bevásárló-központokban lévő boltok költsége jóval magasabb (pl: bérleti díj, alkalmazottak bére, rezsiköltség). Illetve a minket kiszolgáló nagykereskedések nagy mennyiségben vásárolnak külföldi forrásból, így kedvezőbb beszerzéssel rendelkeznek, mint a hagyományos boltok.

Érdekekli Önt a hamisítatlan, és bizalmat sugalló vásárlói fotóink?      
kattintson
Elszeretné olvasni, hogy mit írtak elégedett vásárlóink rólunk?           kattintson

 

 

30 napos pénzvisszafizetési garancia!   Semmi ha, semmi de, semmi apró betűs rész!
 

Annyira bízunk a termékeinkben és szolgáltatásunk színvonalában, hogy minden parfümre a kézhez vételtől számított 14 nap helyett,
30 nap
 pénz-visszafizetési vagy csere garanciát vállalunk!

Többünkkel előfordult már, hogy kiválasztottunk egy illatot, aztán mégis találtunk egy szimpatikusabbat, vagy a kiszemelt parfümöt időközben megkaptuk ajándékba, ha nálunk vásárol, a hasonló esetek Önnek nem jelentenek többé problémát! 

Amennyiben meggondolta magát, nincs más dolga, mint a kibontatlan parfümöt eredeti csomagolásában visszaküldeni, és kérdés nélkül visszautaljuk a parfüm árát vagy ha szeretné kicseréljük egy másikra!

 

Célunk, hogy:

  • elnyerjük a hosszú távú bizalmát,

  • maximálisan megelégedettséggel kiszolgáljunk,

  • máskor is nálunk vásároljon!
     

Ha ez sikerült, kérjük ajánljon minket másnak is!

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram