Minőségi garancia

Kizárólag eredeti termékek a Parfum.hu kínálatában!

Üzletpolitikánk szerves része, hogy nem az árral hanem a minőséggel szeretnénk versenyezni! Vásárlóink a minőség, a megbízhatóság és az egyedülálló szolgáltatások alapján választanak minket. Több éves tapasztaltunkkal bízunk abban, hogy az alább részletezett egyedi lehetőségek erősítik a bizalmát!

 

Ön mit szeretne, ha az interneten vásárol parfümöt?

- Kifogástalan minőségű eredeti terméket,
- Elérhető árakat,
- Kockázatmentes tranzakciót,
- Gyors és pontos tájékoztatást és szállítást,

 

Mi mind a négy dolgot biztosítjuk  Önnek!

2005 óta vagyunk jelen a magyar piacon, ez idő alatt tízezres nagyságrendű vásárlónak okoztunk örömet termékeinkkel. Amennyiben termékeink minősége nem lenne hibátlan, és azonos a hagyományos üzletekével akkor Ön ebben a pillanatban már nem olvashatná oldalunkat, és nem utolsó sorban számtalan pénzbüntetést fizethetnék az ellenünk eljáró hivataloknak.  Számtalan viszonteladónk van országunkban, akik bíznak bennünk és továbbértékesítik termékeinket. Cégeket szolgálunk nagy mennyiségben dolgozói ajándékozásra, neves blogokkal vagyunk kapcsolatban akik termékeinket tesztelik és cikkeikben említenek meg minket, mint a termék forrása és beszerzési helye.
 

"Olcsón" forgalmazunk, felmerülhet a kérdés! Hogyan lehetséges?
Számtalan kérdés érkezik hozzánk ebben a témában, mi készségesen megadjuk a választ Önnek! Nem akarunk bonyolult számításokba belemenni, azért hogy részletezzük az ár végleges kialakítását. A legfontosabb, hogy árrésünk jóval alacsonyabb, mint a hagyományos boltoké. Az általunk forgalmazott termékek ára azért is alacsonyabb, mert a bevásárló-központokban lévő boltok költsége jóval magasabb (pl: bérleti díj, alkalmazottak bére, rezsiköltség). Illetve a minket kiszolgáló nagykereskedések nagy mennyiségben vásárolnak külföldi forrásból, így kedvezőbb beszerzéssel rendelkeznek, mint a hagyományos boltok.

Érdekekli Önt a hamisítatlan és bizalmat sugalló vásárlói fotóink?    
kattintson ide
Elszeretné olvasni, hogy mit írtak elégedett vásárlóink rólunk?           kattintson ide

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram