Salvatore Ferragamo - Signorina Eleganza  eau de parfum parfüm hölgyeknek
9

Kedvencek közé

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
12 470 Ft

50 ml
eau de parfum

100 ml
eau de parfum

100 ml teszter
eau de parfum

mi az a teszter?

+ Ajándék
14 870 Ft

Parfüm jellemzői - Salvatore Ferragamo - Signorina Eleganza

Megjelenés éve: 2014 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ciprus-virágos Összetétel: körte, grapefruit, osmanthus, mandula, pacsuli, bőr

Signorina Eleganza leírása

Az elegancia mindig is meghatározó eleme volt a Salvatore Ferragamo alkotásoknak. Ez a parfüm bájával és kifinomultságával megtestesíti azt a kifogástalan ízlést, amely a firenzei márkára jellemző és amelyről világszerte híres. Tisztelgés a kifinomultság előtt, Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza egy luxus illat, amely a nőies bájt és a csábítást ünnepli.

A friss fejjegyében megtalálható a grapefruit és a körte, amely így élénk és izgató. A mandula és az arany osmanthus szirmok létrehoznak egy finom, mégis erős szívjegyet, amely a kényeztető luxust adja. Az alapjegyben a pacsuli és a fehér bőr illat jegyek adnak száraz, zamatos, és hosszan tartó hatást.

A kampány az időtlen eleganciát és a modern nőiességet festi le egy portréban, amelyen egy érzéki, kecses és sikeres nő szerepel. Anja Rubik az ikonikus szépség, aki megtestesíti ezt a lenyűgöző és csábító történetet.

Női Salvatore Ferragamo parfüm

Salvatore Ferragamo olasz cipőtervező volt, akit kreatív és tudományos megközelítésével fogadtak el a szakemberek a cipőtervezés területén. A cipőkészítés szakmát nagyon fiatalon megtanulta, első cipőjét 9 éves korában készítette. Miután Nápolyban végzett cipőkészítést, 1914-ben az Egyesült Államokba költözött, ahol egy rövid ideig a bostoni csizmagyárban dolgozott, mielőtt figyelmét a növekvő filmiparra fordította.

Boltja kezdetben cipőjavítással és méretre szabott cipők készítésével foglalkozott, de a filmipar számára is elkezdett lábbeliket tervezni, és rövid idő alatt a "sztárok cipésze" néven vált ismertté. Megdöbbentette, hogy milyen gyakran fáj a nők lába a szemet gyönyörködtető cipőkben. Ferragamo a dél-kaliforniai egyetemen végzett anatómia tanulmányai után, 1927-ben visszatért Olaszországba.

A Firenzében nyitott üzletében Ferragamo a leggazdagabb ügyfeleket szolgálta ki, ideértve a hírességeket és a politikai elitet. Számos egyedi mintát készített, köztük a parafa ék sarkat és a ketrec sarkat. Az 1950-es évekre egyaránt voltak üzletei az Egyesült Államokban és Olaszországban is, és több mint 700 kézművest alkalmazott.
A Ferragamo 1960-ban elhunyt, de a Ferragamo birodalom a család kezében maradt, és kibővítette kínálatát táskákra, szemüvegekre, kiegészítőkre, órákra, készruhákral és parfümökre is.

Az első illatát, a Salvatore Ferragamo for women-t nők számára készítette és 1998-ban mutatták be. 2001-ben létrehozták a Ferragamo Parfums céget, amely parfümöket dob piacra  Ferragamo és Incanto néven.
A Salvatore Ferragamo illatanyagokat Antoine Maisondieu, Jacques Cavallier, Jean-Pierre Mary, Pierre Bourdon, Alberto Morillas, Marie Salamagne, Jean-Pierre Bethouart, Annick Menardo, Amandine Clerc-Marie, Francis Kurkdjian, Olivier Polge, Sophie Labbe, Juliette Karagueuzoglou, Laurent Bruyere, Antoine Lie, Jean Jacque, Beatrice Piquet, Sonia Constant, Louise Turner, Karine Dubreuil, Emilie (Bevierre) Coppermann, Nicolas Beaul , Fabrice Pellegrin, Serge Majoullier, Nathalie Gracia-Cetto, Alex Lee, Domitille Michalon Bertier, Lucas Sieuzac és Aurelien Guichard híres parfümörök együttműködésével készítették el.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Salvatore Ferragamo - Signorina Eleganza
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram