Trussardi - Donna (2011) eau de parfum parfüm hölgyeknek
30 ml
eau de parfum - hölgyeknek
9 670 Ft

50ml
eau de parfum - hölgyeknek
11 770 Ft

100ml
eau de parfum - hölgyeknek
15 570 Ft

További kiszerelések


100 ml teszter
eau de parfum - hölgyeknek

mi az a teszter?

14 270 Ft

Szállítási határidő A csomagot előreláthatólag megkapja: 04.01. hétfő

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt! Késés esetén e-mailben tájékoztatjuk!


Parfüm jellemzői - Trussardi - Donna (2011)

Megjelenés éve: 2011 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: orientális-virágos Összetétel: citrom, yuzu, jázmin, lótusz, szantál, pacsuli, vanília

Donna (2011) leírása

2011-ben a Trussardi divatház 100. évfordulójának alkalmából a márka két új illatot hozott forgalomba, a Donna Trussardit és az Uomo Trussardit. Az új női illat, a Donna Trussardi egy keleti virág kompozíció, amelyet Nathalie Lorson hozott létre. A fejjegy olyan gyümölcsöket tartalmaz, mint a yuzu,a citrom, és vizes gyümölcsök. Szívjegyei a narancsvirág, a jázmin tea és a lótus, míg az alapjegyek az orientális fehér pacsuli, cédrus, szantálfa és a vanília. A palack fehér színű, alakja hasonlít az eredeti Donna illathoz, de modernizált és arany részletekkel díszített.

Női Trussardi parfüm

 1910-ben alapította meg Dante Trussardi kesztyűkészítő mester családi vállalkozását Bergamóban. A család a kezdetektől adott a minőségre, a finom, kidolgozott kesztyűk hamar híressé váltak. 1973-ban Nicola, Dante Trussardi unokaöccse saját védjegyet alkotott a márka számára – a dinamizmus szimbólumát láttatja a gyors és elegáns agárban. Kezdetben táskákat, bőröndöket és egyéb, kisebb bőrárúkat gyártottak.

 A Trussardi első boltja 1976-ban nyílt meg Milánóban, első nőikonfekció-kollekcióját 1983-ban mutatta be, a Scalaban. A különös vagy különleges helyszínválasztás egyébként is jellemző az olasz kreátorra – tartott bemutatót a legnagyobb székesegyház a Duomo előtt is.
 A modern érzékiség - Jellemzi egyszerűen az amerikai sajtó Trussardit. Stílusa maga a fény szeretetének megjelenése. Szín és formaválasztását a tömör, lényegre törő szimbólumok ihletik. Az anyagokban így egyszerre van jelen a természetesség, a csábítás – és ellentéte a józanság. És ez a kettőség ugyan úgy jellemző a Trussardi parfümjeire is.
 A Trussardi Jeans, Python, Silk, Inside parfümök, melyek a Trussardi legnépszerűbb illatai ugyanazt a titokzatosságot és különlegességet képviselik, mint a divatház ruhái.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Trussardi - Donna (2011)
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

loader
A termék a kosarába került
Facebook