Yves Saint-Laurent - Libre eau de parfum parfüm hölgyeknek
Yves Saint-Laurent - Libre eau de parfum parfüm hölgyeknek
Yves Saint-Laurent - Libre eau de parfum parfüm hölgyeknek
Yves Saint-Laurent - Libre eau de parfum parfüm hölgyeknek
9

Kedvencek közé

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
23 170 Ft

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
32 470 Ft

90 ml
eau de parfum
+ Ajándék
40 270 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!


Parfüm jellemzői - Yves Saint-Laurent - Libre

Megjelenés éve: 2019 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: orientális-fougere Összetétel: levendula, feketeribizli, keserűnarancs, jázmin, narancsvirág, vanília, mósusz, szürkeámbra, cédrus

Libre leírása

Libre az Yves Saint Laurent divatház új orientális illata, amely 2019-ben jelent meg a piacon.

Libre a szabadságot jelképezi, amely ennek a csábító illatnak minden elemét átjárja. Az illat azoknak az erős és független, magabiztos nőknek készült, akik tudnak nemet mondani és a szabadságot, kötetlenséget teszik értékrendjük csúcsára.

A LIBRE illat összetétele:

A kompozíciót a narancsfa illatos esszenciája nyitja, petitgrainolajjal, fekete ribiszkével és levendulával kísérve. A szívjegyben a jázmin, levendula és narancsvirág kap helyet. A Yves Saint Laurent Libre alapjegyében lévő madagaszkári vanília, pézsma, ámbra és cédrus befejező elegye biztosítja az illat nagyvonalúságát.

Női Yves Saint-Laurent parfüm

Yves Saint Laurent a XX. század egyik  meghatározó divatkreátora , Christian Dior felfedezettje, majd munkatársa 1957-ig,  a mester haláláig. Első kollekciója bemutatásakor még csak 26 éves volt.és innentől életútja  a sikerek sorozata. Zsenialitásának titka merészsége,  egyedülálló stílusérzéke, és az a képessége, hogy ki tudja ragadni az időtlent a változó divatból.Nem riadt meg attól sem, hogy sokkolja közönségét (akár arra gondolunk, hogy meztelenül pózolt első férfiparfümje, az YSL bemutatásakor, akár a korában szokatlan parfümnevektől, mint például a korában botrányosnak számító, de máig népszerű Opium.) 1983-ban Oscar-díjat kapott, mint legjobb divattervező. Parfümjei és ruhakollekciói szorosan kapcsolódtak egymáshoz ( pl. első készruhabutikja a Rive Gauche nevet kapta, csakúgy , mint egyik híres parfümje) Míg ruhái az eleganciát és kényelmet egyesítik, illatszerei a romantikus szabadságot sugallják. Bár 2008-ban elhunyt, (nem sokkal az életművét bemutató kiállítás megnyitása után), az YSL márka azóta is népszerű , minőségi , feledhetetlen illatokat alkot.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Yves Saint-Laurent - Libre
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook