Guerlain L’Homme Ideal sorozat

Guerlain L’Homme Ideal parfüm sorozat


Az ideális férfi egy mítosz. Az illata a valóság. A Guerlain a L’Homme Ideal parfümökkel megfejtette a férfiak törekvéseit, és megalkotta számukra az ideális illatot egy magával ragadó és titokzatos mandulával, amelyet kifejezetten férfiak számára terveztek. A közel 10 éves debütáló illat lerántja a leplet korunk férfi ideáljairól, bemutatva a mai modern férfi komplex világát gazdag aromák által. Egyedi és erőteljes, a csábítás legszebb fegyvere. A Guerlain parfümök a férfi szépségét fokozzák, felfedve a benne rejlő lehetőségeket. A L'Homme Idéal fás jegyeitől a Guerlain Homme erőteljes illataiig, a férfi illatokat eredetivé és ikonikussá teszik.

 

L’ Homme Ideal (eau de toilette) – Az Ideális Férfi. Abban merünk nyilatkozni, hogy létezik-e egyáltalán, de azt tudjuk, hogy milyen lehet az illata! Thierry Wasser, a Guerlain mester parfümőre is tudja: olyan illat, amelyre minden nő felkapja a fejét. Az igen addiktív amaretto (mandula és tonkabab) akkord, amely felejthetetlenné teszi a parfümöt a legendás Jicky parfümből lett átemelve, és ultra maszkulin felhangot kapott. Nem mellesleg a mandula a La Petite Robe Noire egyik fő alkotóeleme – a L’Homme Idealban extra férfias karaktert kapott. Tehát sokunk kedvenc kis feketéje, a La Petite Robe Noire megkapta a maga férfi párját, végre. Az Ideal férfi jóképű, szellemes és erős, ennek megfelelő akkordok emelkednek ki az illatból. Érzékiséget a tonkabab, vanília és mandula kölcsönöz a kompozíciónak, frissességet a citrusok jelentik, míg erőt és testességet a klasszikus férfias jegyek jelenítik meg, mint a vetiver, pacsuli és bőr.


2015 nyarán debütált a sorozat második darabja, amelyben a L’Homme Ideal frissebb, könnyedebb, energikusabb változatát köszönthettük a L’ Homme Ideal Cologne képében. Természetesen a L’Homme Ideal központi jegyei, mint a  mandula, vetiver, neroli jelen vannak a Cologne változatban is, csak az arányok eltolódtak a citrusok felé, kevesebb fűszerrel, és bőrös akkord helyett puhább, tisztább felhangú fehér pézsma biztosítja az alapokat.

 

A L’ Homme Ideal Eau de Parfum olyan kanyart vesz, azaz kapcsol egy nagyobb fokozatba, amelytől garantáltan eszünket fogjuk veszteni! A férfiasan letisztult, markáns üveg most valóban elképesztő intenzitást rejt: a L’Homme Ideal Eau de Parfum ugyanis még érzékibb, még misztikusabb és erőteljesebb, mint az eau de toilette töménységű elődje. A L’Homme Ideal Eau de Parfum maga a szenvedély, a nagybetűs Férfi illata! Egy olyan magabiztos férfié, aki mellett elgyöngülhet a nő, akinek dominanciája  megkérdőjelezhetetlen. Fiatal, sikeres és nagyon modern…és csodás szerető. Vanília tinktúra (amely speciálisan a Guerlain parfümház védjegye) a már megismert mandulával és rengeteg bőrrel mesterien eltalált hangsúlyban adja az illat fő karakterét. Felkacsint egy nagy adag fűszeres akkord, de nem nyomja el a parfüm krémes-balzsamos jellegét, hanem éppen csak egy kis pikantériát ad hozzá. A kissé keleties, meleg tónusú illatban bolgár rózsa is szerepet kapott, méghozzá a fenyőtömjén misztikus akkordját kíséri, élénkíti. (Istenem, az ezerarcú rózsa!) A tonkabab édeskés aromája köszön vissza a L’Homme Ideal-ból, csak az Eau de Parfum esetében az érzéki szantálfa gazdag és meleg aromája még inkább kiemeli krémességét. Orientális-fás jegyek, szinte az Ezeregy éjszaka fülledt hangulatát idézik, az intenzív keleties parfümök világát eleveníti fel. Izgalmas játéka a matériáknak, alapanyagoknak: melengető, puha, mégis erős. Finomságot, eleganciát sugárzó és lehengerlő egyszerre. Van benne valami vadság, amely kifinomultsággal párosul. Kétség kívül hódításra termett parfüm.



A L' Homme Ideal Sport-t Thierry Wasser és Delphine Jelk, a Guerlain mesterparfümőrei alkották meg, akik a mandula jegyeit vették alapul, és felfedték a benne rejlő sportos potenciált, friss fűszerekkel és vízi illatokkal vitalitást adva neki. A szívjegy a finom neroli esszenciával fejlődik, majd a fás alap a pacsuli, a vetiver és a kumarin intenzív triójával teljesedik ki.

 



Az ideális férfi L’ Homme Ideal Eau de Parfum Intense-t visel? Tüzes fűszerek, megbabonázó tonkabab és füstös jegyek egy teljesen érdekes nyomvonalat. Egy erőteljes, elegáns, fás-fűszeres-ámbrás illat. A L'Homme Idéal intenzív értelmezése az erő tökéletes megtestesítője. A parfüm csúcspontját a csípős bors meleg fűszeressége lángra lobbantja az élénk, igéző tonkababot. Míg az alapokban a füstös jegyek a legendás vanília tinktúrával keverednek, hogy összetéveszthetetlen kézjegyet adjanak ennek a rendkívül érdekes illatnak.

 

Mint virtuóz pincemesterek, a Guerlain parfümkészítői egy új grand-cru keveréket alkottak a L ’Homme Ideal Platine Privée képében, amely kiemeli a L'Homme Idéal ellenállhatatlanul jellegzetes karakterét. Ez a mesteri újraértelmezése egy kivételes évjárat, a Guerlain-ház új titkos harmonikáját tartalmazza, amely a L'Homme Ideal emblematikus mandulás jegyeit még mámorítóbbá teszi. A L'Homme Ideal Platine Privée-vel a Guerlain parfümőrei a L'Homme Ideal ellenállhatatlan zöld mandula akkordját vették alapul, és titokban újra hangszerelték a nagyobb frissesség és modernitás érdekében. Itt az emblematikus amaretto jegye még keserűbb és erőteljesebb, amit a grapefruit esszencia és a rózsaszín bogyós gyümölcsök friss kombinációja hangsúlyoz. Eközben a mandula összeolvad az erőteljes haiti vetiverrel, és egy olyan kettős jegyet alkot, amely a Guerlain ikonjának kivételes újraértelmezését teszi.

 

 

loader
Facebook Instagram