LEFEDTÜK AZ ORSZÁGOT!

Több, mint 3800 átadópont, 125 MOL kút!

 

Egy Posta Pont, vagy MOL Pont garantáltan útba esik!

 

Közeli, gyors és kényelmes megoldásra vágyik?

 

Rendeléskor válassza a városok és községek legforgalmasabb helyszínein található Posta pontok, vagy MOL pontok valamelyikét, ahol akár munkaidő után, vagy hétvégén is zavartalanul veheti kézbe csomagját.

 


Keresse az emblémát!

Posta pontok:

A Magyar Posta hivatalaiban és a MOL kutakon.

 


 

Miért érdemes új átvételi pontjainkat választania?

 

Egy posta, egy MOL kút garantáltan útba esik! Ön biztos lehet benne, hogy lakó-, illetve munkahelye közelében talál egy átvevőpontot, ahol gyorsan és kényelmesen veheti át rendelését.

Ha autóval jár, az úton-útfélen található MOL kutak is megoldást jelentenek. Ebben az esetben ráadásul a parkolási díj miatt sem kell aggódnia, hiszen a benzinkúton szabadon megállhat! A készpénzes fizetés mellett számos átvételi pontunkon van lehetőség bankkártya (Visa, Mastercard) használatára. (Mol pontok esetén díjmentes, Posta Ponton eltérő díjazás) A gyors és egyszerű online rendeléshez gyors és egyszerű átvétel dukál! Csomagját akár már 2 nap alatt kiszállítjuk.Válogasson kedvére, hiszen előfordulhat, hogy mostantól az Ön által megszokott átvételi pontnál jóval frekventáltabb helyen, kényelmesebben tudja átvenni rendelését.

Újdonság: Hamarosan a csomagautomatákat is igénybe veheti!

Amennyiben a kérdésére, problémájára nem talál megoldást, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Kérdése van? » Hívjon! Amiben tudunk segítünk!    +36 20 987-87-86  /  Hétfőtől - Péntekig  /08-18/

...vagy írhat nekünk:

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook