Visszavásárlási és csere garancia!

Mielőtt vásárolna, szeretné tudni milyen csere vagy pénzvisszafizetési lehetőségeket biztosít a webáruház? Igen...

2005 óta szolgálja ki vásárlóit áruházunk, és minden dicsekvés nélkül merjük állítani, hogy minden vásárlónk problémáját (ha volt), megoldottuk! Minden ember számára fontos az emberséges kiszolgálás, és a kialakult problémák vita nélküli megoldása! Önért vagyunk!
Igyekszünk ráfókuszálni a fontos kérdésekre, ami még a vásárlás előtt felmerülhet Önben:


1. Mi van abban az esetben, ha a megkapott termékre egyszerűen nincs szüksége, vagy
időközben rájött, hogy nem is ezt szerette volna?

Semmi gond, erre van a 30 napos csere és pénzvisszafizetési garancia!   Nálunk nincs semmi ha, semmi de, semmi apró betűs rész! Annyira bízunk a termékeinkben és szolgáltatásunk színvonalában, hogy minden parfümre a törvényileg előírt a kézhezvételtől számított 14 nap helyett 30 napos pénzvisszafizetési, vagy csere garanciát vállalunk!
Többünkkel előfordult már, hogy kiválasztottunk egy illatot, aztán mégis találtunk egy szimpatikusabbat, vagy a kiszemelt parfümöt időközben megkaptuk ajándékba. Ha nálunk vásárol, a hasonló esetek Önnek nem jelentenek többé problémát! 
Amennyiben meggondolta magát, nincs más dolga, mint a kibontatlan parfümöt eredeti csomagolásában visszaküldeni, és kérdés nélkül visszautaljuk a parfüm árát, vagy ha szeretné, kicseréljük egy másikra!
Önnek nem kell fáradnia postára menni, és elküldeni a terméket. Ennek intézését is mi biztosítjuk, GLS futárszolgálattal. (díja 2.000 Ft)

FONTOS: Hová és hogyan kell visszaküldeni, mi a módja? Kinek kell jelezzem szándékomat?
Kérjük görgessen lejjebb, a lap alján feltüntettünk minden elérhetőségüket.2. Mi van abban az esetben, ha a terméket kibontottam és nem felel meg az elvárásaimnak?

Amennyiben ön a kibontott terméket nem találja megfelelőnek, vagy csak egyszerűen az illata eltérő a jól megszokottól (mert már használt ilyet és ismeri), netán nem tartós, vagy nem elég intenzív a bőrén, akkor azt haladéktalanul jelezze felénk. Semmi gond, ha nem bontotta ki aznap, amikor a futár átadta önnek, vagy családtagjának és csak napok múlva tudja ezt jelezni! Erre 14 napja van az átadástól számítva!

Visszaszállítás és (vagy) csere: A termék ilyen esetben a mi költségünkön kerülnek vissza hozzánk. A GLS futárszolgálat biztosítja, hogy a terméket az Ön által megadott címen és időben felveszi és visszaszállítja a részünkre (a csomagban található számlát tartsa magánál). A visszaküldést követően a termék minőségét természetesen mi is ellenőrizzük, és ennek eredményét azonnal tudatjuk Önnel telefonon!  
Ezek után lehetősége van a vásárlástól elállni, a termék ellenértékét visszakérni, de lehetőség van cserére is, természetesen a mi költségünkön. Amennyiben eláll, úgy a parfüm ellenértékét az Ön által megadott bankszámlára elutaljuk díjmentesen (kizárólag magyar bankszámlaszámra).

Amennyiben a visszaküldött termék cserélhető, és ezt választja, úgy futárral a lehető leghamarabb a mi költségünkön eljuttatjuk a csereterméket az Ön által megadott címre.

Egy apró, de fontos késérünk van: Minden esetben őrizze meg a termék csomagolását és számláját, ameddig nem győződött meg róla, hogy a megrendelt termék minden tekintetben megfelel az igényeinek. (amennyiben teszter terméket vásárolt, ebben az esetben is őrizze meg a csomagolást)

Félreértések, elkerülése végett: Létezik egy úgynevezett rendeltetésszerű használat! Ez azt jelenti egy parfüm esetében, hogy maximum 2-3 fújásból kiderül, a termék minősége megfelel-e a vásárlónak. Kérjük szépen tartsa szem előtt kérésünket, ne használja a parfümöt, ha nem felel meg Önnek, (ne próbálgassa), mert egyes esetekben vásárlóink a parfüm terjedelmes elhasználása után jeleztek felénk problémáikat. Ilyen esetekben nem tudjuk elfogadni a panaszát!

Összességében: A megkapott terméket ismeri, használta már és a termékkel problémája van, kicseréljük/visszavásároljuk. Kivételt képez ez alól az, amikor valaki olyan parfümöt vásárol, amit még nem volt lehetősége kipróbálni, ennek ellenére így rendelte meg áruházunkból. (kockázatot rejt magában, mert a parfümök a bőrünkön másképp viselkednek, mint egy papírcsíkon, vagy másik ember bőrén)

 

Kérjük görgessen lejjebb, a lap alján feltüntettünk minden elérhetőségüket.

 

3. Mi van abban az esetben, ha a terméket kibontottam és hibás, vagy sérült?

Parfüm esetében a hibás, vagy sérült alatt leginkább a szórófej bármilyen hibáját értjük (nem
fúj, hanem folyik vagy sérült, stb..) Rendkívül ritka az ilyen probléma, de előfordulhat, hogy úgy kapja kézhez a parfümöt, hogy a csomagolás teljesen ép, és csak a termék kibontása után válik egyértelművé, hogy az üveg sérült, törött, vagy bármilyen egyéb, esztétikai hibája van.
Minden ilyen esetben haladéktalanul jelezze felénk a problémát e-mailben vagy telefonon (a lehető leggyorsabb megoldás érdekében), de itt is érvényben van a 14 napos csere és visszavásárlási garancia, azaz nincs gond, ha nem az átvétel napján keres meg minket. Nincs szükség semmilyen fotóra, bizonyítékra a hibát illetően a probléma megoldása érdekében. 

 

Visszaszállítás és (vagy) csere: A termék ilyen esetben a mi költségünkön kerül vissza hozzánk. A GLS futárszolgálat biztosítja, hogy a terméket az Ön által megadott címen és időben felveszi és visszaszállítja a részünkre (a csomagban található számlát tartsa magánál). A visszaküldést követően a termék állapotát természetesen mi is ellenőrizzük és a lehető leggyorsabban (a gyakorlatban ez 2-3 munkanapot jelent) a mi költségünkön egy hibátlanra cseréljük. A sérült terméket kérjük, ne használja.Elérhetőségeink, bármilyen probléma vagy vásárlói kérdés esetén:

- E-mail: info@parfum.hu
- Telefon: +3620 987 8786 vagy +3620 987 8777 (H-P 08-18h)
- Levelezési, és csomag visszaküldési címünk: Parfum.hu Hungary Kft. 2040. Budaörs, Fügefa utca 136.

 


Egyéb fontos információk és linkek:
            - Cégünk adatai, bankszámlaszámunk, székhely és levelezési címünk: 
www.parfum.hu/ceginformaciok

- Jogi információkwww.parfum.hu/jogi-nyilatkozat

- Álltalános szerződési feltételekwww.parfum.hu/aszf

- Gyakori kérdések, amiket önök kérdeztek: www.parfum.hu/kerdesek

                            

 

Gondolkodtunk egy olyan ötleten, ami az ön bizalmát erősítheti felénk még a vásárlás előtt! Létrehoztunk egy olyan oldalt, ahol hús-vér emberek fotói vannak feltöltve, a nálunk vásárolt parfümmel. Azt gondoltuk, ez csak bizalomerősítő lehet az Ön számára a vásárlás megkezdése előtt. Ha ők elégedettek (a képek ezt igazolják), akkor Ön miért ne lenne az? (Fontos: ezeket a képeket nem módosítottuk, úgy kerültek fel, ahogyan azt vásárlóink nekünk elküldték)

 

Kérjük, nézze meg az oldalt > Kattintson ide
 

loader
Facebook Instagram