Rihanna

Rihanna - a nőiesség és a lázadás bájos elegye az illatokba zárva

Robyn Rihanna Fenty, művésznevén Rihanna Barbadoson látta meg a napvilágot 1988-ban. Az immáron kilencszeres Grammy-díjas énekesnő, nem csupán a hangjával szakmájában, de divattervezőként és saját vállalkozásai által üzletasszonyként is helytáll. A neves művész számos jótékonysági ügyet nagyvonalúan támogat és tevőlegesen is részt vesz több alapítvány munkájában. Rihanna imádja, támogatja és népszerűsíti szülőhazáját, hű a gyökereihez, ő Barbados egyik nemzeti hőse.

2010-ben a tehetséges és gyönyörű énekesnő a szépségiparban is letette a névjegyét, A Reb'l Fleur Rihanna egy gyümölcsös illat nőknek, melynek jegyeiben ötvöződik a barbadosi gyökereknek a hatásai és pezsgő New York-i élet csillogása. Caroline Sabas és Marypierre Julien alkotása merész, szexi és nőies. Az illat indításában a zamatos őszibarack, a szilva és a piros bogyók jelennek meg.  A szívjegyben a kókusz dominanciája mellett a hibiszkusz és az ibolya finom akkordjai csendülnek fel. A lezárásban az édes vanília, a merész pacsuli, a pézsma és az ámbra vannak jelen. Az igazán nőies, szép formatervezésű tűsarkú cipőt formáló palackot selyem szalagok és a dugón egy aranygyűrű díszíti.

A többek között az „Umbrella” és az „SOS” dalokkal világhírnevet szerző egyébként igen nőies énekesnőtől nem áll messze a lázadás és a dac sem. Ez a kettőség teszi őt egyedivé művészetében, de fellelhető az általa kiadott illatkompozíciókban is.

Az énekesnő neve alatt jegyzett illatok száma jelenleg 10 felett jár. A nőies, igényes kompozíciók Caroline Sabas, Marypierre Julien, Natasha Côté, Steve DeMercado valamint Frank Voelkl parfümőrök alkotásai.

loader
Facebook Instagram