Kilian

A Kilian Henessy folytatja a fenntartható, szofisztikált és időtlen luxust, amelyet elődei elkezdtek. A prémium konyakkészítő családból származó, francia úriember szüleihez méltó kategóriájú parfümcsaládot álmodott meg. Már fiatalkorában az illatokat kutatta, és arra jutott, hogy a mitológiai hallhatatlanok és a halandók közös nyelve a parfüm.

A diploma megszerzését követően a legrangosabb parfümházaknak dolgozott, mint például a Christian Dior, Paco Rabanne, vagy a Giorgio Armani. Végül 2007-ben Kilian elindította saját parfümmárkáját azzal a céllal, hogy saját személyiségén és gyermekkori álmán túl tökéletes egyensúlyt teremtsen az elegancia és a kompromisszumok nélküli luxus között. Saját indíttatása okán mindezt vegyítette egy öko szemlélettel, amely a felhasznált alapanyagoktól a csomagolásig bezárólag áthatja a teljes parfümkínálatot. Minden palack újratölthető és akár életünk végéig használható.

A Kilian Henessy parfümök mára a luxus megtestesítői, amelyekben egyszerre jelenik meg a művészet, a kultúra és a fenntartható jövő.

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram