Tiziana Terenzi parfümök

Tiziana Terenzi

A neves olasz Terenzi parfümház magas szinten, a család háromgeneráción átnyúló szenvedélyével alkotja meg szebbnél-szebb illatkompozícióit. Tiziana Terenzi, aki maga is iparművész és Paolo Terenzi, az elismert parfümőr alkotásaikban folyamatosan az érzések művészi kifejezését keresik, a szépség, a harmónia kézzelfoghatóságát tűzték ki célul. Minden Terenzi illat luxusérzetet nyújt viselőjének. Az összetett, a legjobb minőségű alapanyagokból készülő illatok és azok csomagolása egyaránt kényeztetik az érzékszerveket.

A Terenzi-ház egyik legismertebb illata az Arany-kollekció részeként megjelenő Kirke by Tiziana Terenzi unisex kompozíció. A 2015-ben megjelent gyümölcsös illat Paolo Terenzi alkotása. Az ókori Róma pompás, fényűző szépségét hozza közel hozzánk a szépen megkomponált illat, melynek indításában főként gyümölcsös jegyek kapnak szerepet. Az egzotikus maracuja, az illatos őszibarack, a zamatos körte, és varázslatos málna jegyeit bontja ki némi homok és a ribizli levél kissé nyers aromája. A folytatás a szívjegyben bódító gyöngyvirágfelhővel egészíti ki a kezdeti gyümölcs esőt. A lezárásban nyugtató, mégis izgalmas kombinációban érkeznek az aromák, az érzéki pézsma, az édes vanília, a lágy szantálfa, a pacsuli és a napraforgó jegyei köszönnek be.

A meseszép Tiziana Terenzi palackokat Olaszországban készítik. Minden önmagában is képzőművészeti értéket képviselő üvegcsét melybe az illatokat rejtik, ragyogó arany és ékszerszínek díszítenek.

loader
Facebook Instagram