Jaguar

 Jaguar, versenyben a szépségiparban is…
 

A Jaguarként ismert luxusautókat gyártó cég az angliai Coventry-ből származik. Alapítója Sir William Lyons motorkerékpárok és oldalkocsik gyártójaként volt ismert a környéken. A cég alapítása 1922-ben történt, a Swallow Sidecar Company névre keresztelt vállalkozás sikert sikerre halmozott és egészen a második világháború végéig ezen a néven volt ismert.  Miután a vállalat elnevezése Jaguar-ra változott, az egyre sikeresebb cég az autógyártási szektorba is belevágott, később pedig egyesült a British Motor Corporation-nel. A későbbiekben a Jaguar cég neve össze forrt a nagy teljesítményű motorok építésével.

A sikeres brand az idők során bővítette a termékportfólióját és egyéb más kiegészítők piacra kerülését követően 1988-ban megalkotta első férfiaknak kínált illatát. A Jaguar for Men nevet viselő első Jaguar parfüm igazán férfias és érzéki alkotás, mely önbizalommal, frissességgel töltötte meg az elsősorban a márkáért és a versenyautósporttért rajongó férfiak sokaságát. A legendás, aromás illatkompozíció tökéletesen vezette fel a Jaguar klasszikus arculatát tükröző citrusos-gyógynövényes illatkombinációt, mely az azóta megjelent Jaguar illatok egyik alapharmóniája. Nem kellett sokáig várni, öt éven belül Annick Menardo parfümőr megalkotta a Jaguar első női illatát a Miss Jaguar-t. A virágos-vízi illat indításában a nárcisz, a mimóza, a rózsa virágos jegyei dominálnak, a szívjegyben a vízi jácint, a lonc, az orris gyökér és a liliom jegyei fedezhetőek fel. A szokatlan alapjegyek a pézsma, a napraforgó, a vetiver, az őszibarack valamint a málna akkordjaival szép lezárást hoznak.

Napjainkra a Jaguar gondozásában több, mint 40 különböző női és férfi illatkompozíció látott napvilágot. A világ legarisztokratikusabb és legstílusosabb autójának birtokában lévő neves cég illatai méltó módon képviselik a sikeres vállalkozást a szépségiparban is.

 

 

loader
Facebook Instagram