Juicy Couture parfümök

Juicy Couture

Juicy Couture, Los Angeles lezser, nőies csillogása

 

Csillogást, pimaszságot és nőiességet sugároz a leginkább minőségi és nőies melegítőiről ismert Juicy Couture divatcég minden terméke, melynek nem titkolt célja stílust és minőséget belevinni a hétköznapokba. Az alapítók, Gele Nesh-Taylor, (akinek férje nem más, mint John Taylor, akit a népszerű Duran Duran együttesből ismer a világ) és Pamela Skaist-Levy, akik mindketten elismert divattervezők.

A több termékcsaládot összefogó Juicy Couture színes termékpalettája egyaránt kínál női és férfi ruházatot (2002 óta gyermek ruházatot is), valamint különböző kiegészítőket, de még ezüst ékszereket és medálokat is.

Az első illat 2006-ban került az üzletek polcaira és a virágos, gyümölcsös illat óriási szakmai sikert aratott. A szépen megkomponált Juicy Couture Harry Fremont alkotása. A virágos-gyümölcsös illat megjelenését követően három komoly szakmai díjat is bezsebelt, a vásárlók pedig ugyanúgy imádták a tengeren túlon, ahogyan Európában is.

Az illat kezdésében a zöld levelek elegye és a gyümölcsök frissessége kényezteti érzékeinket, melyben leginkább a görögdinnye, a maracuja és a mandarin dominál. A szívjegy leginkább a liliom és a vadrózsa elbűvölő akkordjait kínálja. A lezárásban az édes karamell, a vanília, a vibráló pacsuli és fás jegyek különleges kombinációja szokatlanul, de mindenképpen szépen működik. Az illat sokrétű, izgalmas és könnyed.

A stílusos üvegpalackon a divatház által tervezett ezüst embléma látható, mely összhatásában merész, modern és vonzó.

Napjainkra a divatcég által forgalomba hozott illatkompozíciók száma 50 felett jár. A sikeres kompozíciók megalkotását a diadalt hozó Harry Fremont-on kívül számos, világhírű parfümőr segíti.  

loader
Facebook Instagram