Franck Boclet

FRANCK BOCLET egy francia divattervező, aki férfiak számára készít ruhát. Boclet tervei textilmérnöki hátterével mind divatérzékének, mind technikai hátterének megfelelnek. Kiemelt tervezőknek tervez, köztük a Kenzo, az Arrow, a Francesco Smalto és az Ungaro márkáknak. Boclet 2010-ben megalapította saját férfi divattervező házát, amely Boclet egyedülálló esztétikáját kínálja.

Boclet, a kifinomultság maga
Erős személyiségű, kivételes illatokat szeretett volna létrehozni, amelyek érzelmeket és érzékiséget adnak a hangulatunkkal és a lelkünkkel összhangban. Kollekcióik lehetővé teszik használójuk számára, hogy a különböző illatanyagok palettáját kínálják, hogy mindenki kiemelhesse személyiségét. Nemzetközi értékesítési pontokon a márka két kivételes illatcsaládot kínál: Fragrance Collection, 24 különböző illatkészlet (eau de parfum) 20% -os koncentrációval, valamint a Rock & Riot vonal (parfümkivonat) 2 kollekcióval; Black Edition és az új Ivory Edition kollekció.
Minden illatot hihetelten gondossággal tervez meg és készít el. Mindegyik parfüm egyedi, előkelő és egyben kihívó is. Szereti együtt használni a citrusos illatot és a levendulát, az ylang-ylangot és a jázmint. Számos illat unisex, így Férfiak és Hölgyek is használhatják.

loader
Facebook Instagram