Ariana Grande parfümök

Ariana Grande

Ariana Grande amerikai színésznő és énekesnő, aki karrierjét egy musicalben kezdte a Broadway-n, mielőtt a Nickelodeon csatornán a "Victorious" tévésorozatban játszotta volna szerepét. Első albuma "Yours Truly" 2013-ban jelent meg.

A fiatal és rendkívül sikeres énekesnőt nemcsak a zenében elért csodálatos teljesítménye miatt kedvelik olyan sokan, de azért a művészi tehetségéért is, amit a parfümök világában bizonyított. Adriana Grande felemelő illatával főleg a boldogság érzését akarja átadni a rajongóinak.

Ariana Grande édességfüggőknek!

Ariana legújabb alkotása visszatükrözi útját - inspiráló, erőteljes, merész. Az illat arról szól, hogy aki bátor, álljon ki az elvei mellett és megkapja, amit akar. Fehér körte és vad málna határozza meg az illatot, amelyek a tejszínes kókuszdió és a finom rózsa teszi lággyá.

A CLOUD egy vidám illat, amely átgondolt, művészi, pozitív és boldogságot vált ki. Ez az addiktív illat a csábító levendula virág, a tiltott lédús körte és az ínycsiklandó bergamott keverékével nyílik meg. Az illat szíve a kókuszkrém, az egzotikus vanília és az orchidea.

loader
A termék a kosarába került
Facebook