Avril Lavigne

Avril Lavigne egy kanadai popsztár, aki 16 éves korában több millió dolláros felvételi szerződést írt alá, és kevesebb, mint egy évvel később debütált a Let Go című debütáló albumával. Az album áttörő kislemeze, a "Complicated", a világ több piacán eljutott az 1. helyre, és 2002-ben a legkeresettebb kanadai kislemez volt. Lavigne-t abban az évben nyolc Grammy-díjra jelölték, és az albumot világszerte tizenhat millió példányban értékesítették.

Lavigne színésznő is, több játékfilmben is kis szerepekben feltűnt. Lavigne megkülönböztette magát a többi tinipopsztártól, akik a szexuális vonzerővel dicsekedtek, és sokat mutattak magukból, helyette egy tombikus "pop punk" stílust vet fel. Lavigne elindította a fiatal nők divat- és életmódvonalát Abbey Dawn néven (Lavigne egyik gyermekkori beceneve után), 2008-ban a Kohl amerikai kiskereskedővel együtt. A parfümüzletbe 2009-ben fogott.


Avril Lavigne, a csábító Nő
A nőknek szóló fényűző és csábító illattól még a szavunk is elakad. A lédús vörös alma, a fanyar alma és a zamatos őszibarack érdekes keverékét mexikói csokoládéval és lótuszvirággal keverik az édes, érzéki aromához. Tökéletes a városban töltött estéhez, ez az egyedülálló és rendkívül nőies főzet biztosan rengeteg bókot fog gyűjteni, bárhol is viselje. Az illat gyümölcsös, a vanília, a púder, a virág és egy pici csokoládé keveréke.

loader
Facebook Instagram