Orlane

A már hangzásában is lenyűgöző francia ORLANE márkanév egyike a legmagasabb minőséget képviselő, luxustermékeket kínáló kozmetikai cégeknek.

Érdekesség, hogy a bőrápolásra szakosodott vállalat eredetileg Parfums Jean d'Albret néven lett alapítva. Ebben az évben készítette el ugyanis Jean d'Albret a neves parfümőr a cég első illatát, az Ecussont. A további sikert egy jobban csengő, nőiesebb márkanévvel kívánták megalapozni. Egy Proust regény hősnőjének Guermantes hercegnőjének, Oriane-nak a karaktere ihlette az 1946-ban történő névváltoztatást. Az Oriane név kis változtatással azóta is védjegye a nőiességnek és a minőségnek.

Az ORLANE cég laboratóriumaiban kiemelt figyelmet kap a bőröregedés elleni küzdelem, melyben magasan képzett kutatók segítik a munkát. A cég hitvallása, hogy a test és bőrápolás akkor lesz sikeres és hosszútávú, ha a kezeléssel a bőr saját működésmechanizmusát segítik elő és csak annyi hatóanyagot adagolnak, mely a legyengült funkciókat megtámogatja.

1966 óta a párizsi ORLANE Intézet oktatási központként is funkcionál, átadva a magasszintű tudást a leendő kozmetikusoknak.

A kiváló minőségnek és a folyamatos innovációknak köszönhetően milliók választják világszerte az ORLANE termékeket. Az 1978-ban kiadott, férfiaknak kínált fás-keleties Derrick sikerét az illatcsalád többi kompozíciója is követte. Napjainkra közel 20 ORLANE illat közül választhatnak a vásárlók, melyeket rendre a legnevesebb parfümőrök készítenek el számukra.

loader
Facebook Instagram