Dunhill parfümök

Dunhill

Alfred Dunhill egy angol divatmárka, amit 1893-ban alapított a névadó, Alfred Dunhill. A márka elsősorban férfi ruházatra, luxus termékekre és kiegészítőkre specializálódott.

A férfiillatokat kifinomult alapanyagokból készítik, ezzel is jelzik, hogy valóban egy luxuskategóriájú, prémium márkáról van szó.
Már a kollekciók megnevezései is felsőbbrendűséget takarnak: Signature, mint Védjegy. Fűszeres illat, pikáns kardamom, amely a sáfrány szívjegyébe vezet. A meleg borostyán egészíti ki a luxus illatot, amely bergamottal kombinálva az indiai szantálfa a kiemelkedő, felidéző hangsúlya. Férfiaknak készült, a legkiválóbb parfümkészítők kezei által. 

Icon, ikonikus, meghatározó szerepet tölt be. Ilyen személyiségű férfiaknak ajánlják és készítik ezt az illatot. Kezdetnek fekete bors, a neroli és az olasz bergamott virágos illatkeverék, majd ezután a szívjegyek finom keveréke jön létre, beleértve a sokillatos kardamomot, a zsályát, az örökzöldszerű borókabogyót és a sima Provençale levendulát. A bőr, a földi vetiver, a fényűző oud, az írisz és a tölgymoha alapja aromás véget kínál. Ez a sokoldalú kölni egész nap, minden nap működik.
Az országút végtelensége ihlette, aktivitást, kalandot ígér. Century, a nagymúltú Dunhill márka múltját, jelenét és jövőjét tükrözi. Ez az igazi örökség. Tökéletes tavaszi és nyári viseletre, a Dunhill Century egy tökéletes, friss fűszeres aromás kölni, amely ropogós citrusokat és zöld jegyeket hordoz egy fenyves erdőben. Az édes mandarin, a grapefruit és a bergamott frissítő, élénk keveréke. Finom, tiszta virág, fűszer és gyanta jelenik meg, ahogy az illat fejlődik, és keveri a világos nerolit és az aromás kardamom édes jegyeivel. A ciprusolaj, gazdag szantálfa és pézsma földes és fás befejezése, intenzív, kielégítő nyomot hagyva.

loader
Facebook Instagram