Mancera parfümök

Mancera

Mancera parfümök

Pierre Montale 2008-ban megnyitotta a MANCERA parfümházat. Ez volt a kezdete, egy egyedi együttműködésnek Édesapa és lánya között. 2017-ben Amélie lett a művészeti igazgató és ezzel egy többgenerációs vállalkozást vitt tovább.
Pierre megrögzött Távol-Kelet utazó volt, hihetlen tudással rendelkezett, amit a parfümkészítőknek igyekezett is átadni. Amélie fotós, elhivatott követője azt Art Deco-nak és szerelmes az illatokba, ami egész gyerekkora óta elkísérte őt. Letisztult és geometrikus formák jellemzik az elixíreket és a dobozokat. Mancera- A luxus Art Deco stílusban Mancera egy tipikus francia, esztétikus, kifinomult, különleges parfüm, amit a luxus és a perfekcionizmus inspirál.

Pierre Montale
Olyan vonal létrehozásáról álmodott, amely az illat formájának tisztaságát, a nyomatok jellemzik Rendezettség, szín és geometria: a modern megjelenéshez, aranyozáshoz, a macasar fáiból gyöngyházfém vagy fém (arany, bőr, sárgaréz) üveg a keleties színeinek ölelésével.
Ezzel tisztelegnek a kifinomult francia ízlés előtt. 2015 májusában nyílt meg a Place Vendome-on, közel a Champs- Elysées-hez, a Montale parfüméria.
Egy keleties álomba csalogatnak ezek az illatok, hogy elbűvöljék használóit a merész alkotásain keresztül. Ez egy csodálatos utazás a keleties és nyugatias stílus között.

 

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook