Mancera

A Mancera parfümök a kelet varázslatos világát idézik meg. Az illatkompozíciókban egyszerre jelenik meg a sivatag csodálatos hangulata, a Nap sugarai és a végtelen luxus. Gondosan válogatott, prémium minőségű alapanyagokból készül minden egyes cseppje.

A márkát 2008-ban Al-Athar keltette életre Franciaországban, az arab világ egyik legnevesebb parfümházának a megbízatásából. Az elvárás nem volt alacsony: a parfümcsaládnak egyszerre kellett megtestesítenie az utánozhatatlan keleti illatokat, az arab kultúrát és azt a fényűzést, amelyet képviselni szerettek volna.

A siker pillanatok alatt megérkezett és először a francia előkelőségek, majd a sztárok kedvence lett, és rövid idő múlva már az egész világot meghódította. Mára a Mancera parfümök előtt fejet hajtanak a legnagyobb illatszakértők, divatházak és divattervezők is, hiszen olyan kivételes alkotást látnak benne, amely igazi ritkaságnak számít.

Az esszenciákon túl maguk az üvegek is kivételesek és szintén a luxust tükrözik. Aprólékosan kidolgozott formatervezésükkel és kifinomult vonalvezetésükkel garantáltan bármely hölgy, vagy úr igazi kedvence lesz.

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram