Halle Berry

Napjaink egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb színésznője a csodaszép Halle Berry, aki a karrierjét modellként kezdte. Számtalan mozifilmben láthattuk, de az igazi elismerés 2002-ben érkezett, amikor a Szörnyek keringője című filmben való fantasztikus művészi alakításáért elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar –díjat. Érdekesség, hogy ebben a kategóriában ő volt az első afroamerikai színésznő, aki ezt a rangos díjat megkapta. A tehetséges színésznő gyönyörű külső adottságaira a szépségipar is hamar felfigyelt. A cég arcaként évekig képviselte a Revlon kozmetikai márkát és a Versace kampányaiban is számos alkalommal megcsodálhattuk egzotikus szépségét, kisugárzását.

A színésznő 2009 tavaszán kiadta első, máig igen keresett, saját nevével fémjelzett illatát, a Halle by Halle Berry-t. A fás illat, melynek reklámkampányát a Hawaii-szigeteken forgatták, érzéki és természetes, mint maga a gyönyörű Halle. A zajos sikert 2010-ben egy szintén meghatározó illat követte, a virágos-gyümölcsös Reveal by Halle Berry szintén nagy elismerést aratott. Az évek során számos új illat született, melyek mind hordozzák a színésznő üzenetét, mely arra buzdítja a hölgyeket, hogy legyenek bátran önmaguk és éljék meg a legteljesebb mértékben a nőiességüket.

A világhírű Coty céggel a szakmai és gazdasági szempontból is felettébb sikeres együttműködés is hozzájárult, hogy az ágazatban meghatározó szereplő lett a tehetséges, a hölgyekre inspirálóan ható színésznő és üzletasszony.

loader
Facebook Instagram