Viktor & Rolf parfümök

Viktor & Rolf

 Viktor Horsting és Rolf Snoeren holland divattervezők az Arnhemi Művészeti Akadémia hallgatóiként találkoztak, ahol életre szóló barátságot kötöttek. Tanulmányaik befejeztével Párizsba költöztek, ahol a Martin Margiela divatháznak tervezték első ruháikat. 1993-ban megalapították a Viktor&Rolf-t és megkapták a Festival d'Hyeres – díjat.

 A figyelmet igazán 1998-ban hívták fel magukra, amikor is a Párizsi divathét alatt egy spontán, underground divatbemutatót tartottak hírverés céljából. A Viktor&Rolf legismertebb márkaneve a Monsieur férfi ruházat, de ezenkívűl nói ruhákat, cipőket, kiegészítőket, fehérneműt és parfümöt is forgalmaznak. Több kiállítás arculatát is megtervezte már a két holland divattervező, akik azt mondták: „Számunkra a divat ellenszer a valóság ellen”. A Viktor&Rolf 2005-ben kötött szerződést a L’oreal-al az első parfümük, a Flowerbomb elkészítésére.

 2006-ban jelent meg első férfi illatuk, az Antidote, amelyet így mutattak be a BAZAAR divatlapban: „ Ez a parfüm az erőről szól, az átváltoztatás erejéről. Arról az erőről, amely képessé tesz bennünket átváltoztatni bármit valami pozitívvá.”
 Legismertebb parfümkreációjuk a Flowerbomb!
loader
A termék a kosarába került
Facebook