Lady Gaga

Lady Gaga ikonikus amerikai popsztár. Szokatlan divatérzékéről és provokatív munkájáról híres, a történelem egyik legsikeresebb zenésze. Eredményei között szerepel hat Grammy és három Brit Awards. Első illatát 2012-ben mutatta be. Az éneklés  és dalszerzés mellett Lady Gaga színészkedik, szerepet játszott az „American Horror Story” -ban és a „A csillag születik” remake-jében is.

Az Eau De Gaga a Lady Gaga által létrehozott második illat, de hivatalos kollekciójában az első. Saját cégével, a Haus Laboratories-szal és a Coty parfüméria együttműködésével készült. A Haus Laboratories a párizsi dizájncég alosztálya volt, amely kizárólag illatgyártással foglalkozott. Az anyavállalat, a Coty egy elismert parfümház, amely 1904 óta létezik.

Lady Gaga parfümöt mindenkinek

Az EAU DE GAGA egy rejtélyes, uniszex illat, amely merészen változatos elemeket ötvöz, hogy megidéző vonzást teremtsen. Az illat a fehér ibolya gyönyörű szíve köré épül, amely egy mámorító virág és ami egyesíti a férfi és női vonzerőt. Ennek a pompás fás-virágos intenzitásnak az ellensúlyozására az illat élénkítő pezsgő, dinamikus vibrálást áraszt. Bőrön alapuló érzéki nyomvonallá fejlődik, amely az elsődleges minőséget adja az illatnak.

loader
Facebook Instagram