Ferrari parfümök

Ferrari

 Az 1929-ben alapított céget amatőr versenyzők szponzorálására hozta létre Enzo Ferrari Modenában. Sok sikeres versenyzőt készítettek fel és versenyeztettek Alfa Romeókban, egészen 1938-ig. Ekkor Enzo Ferrarit az Alfa Romeo saját versenyrészlege élére nevezte ki. Az első közúti Ferrari, a 1,5 literes V12-es motorral szerelt 125S jelzésű modell 1947-ben készült el.
 A cél az volt, hogy a bevételből Enzo a versenyistállót támogassa. Az utcai autói is hamarosan népszerűek lettek. Ehhez hozzájárult az is, hogy a Ferrarik karosszériáján olyan híres formatervező cégek dolgoztak, mint a Pininfarina, a Bertone, a Ghia és a Touring.
 A Ferrari sikere azóta is töretlen, és ma már nem csak autók, hanem, különböző cégekkel együttműködve, parfümök, kozmetikumok, audió- vizuális berendezések, stb. forgalmazásával is foglalkozik. Parfümjei kizárólag férfiak számára készülnek, és illatai olyanok, mint a Ferrari által gyártott autók: férfiasak, merészek, tökéletesre hangoltak és a nők számára ellenállhatatlanok. A legnépszerűbb parfümök a Black, a Red, a Yellow, a Passion és a Racing.
loader
A termék a kosarába került
Facebook