Blog

Blog

Kedves látogatónk!

Bizonytalan, hogy milyen illatok irányába kellene keresgélni, ha éppen randira, családi vacsorára vagy üzleti ebédre készül? Szereti követni a trendeket, érdekli a legújabb parfümök és irányzatok? Szereti nyomon követni, hogy kedvenc filmsztárod milyen újdonságokkal rukkol elő? Ha legalább egy kérdésre igen volt a válasza, akkor bizony jó helyen jár. Parfümökkel kapcsolatos hírek, cikkek az aktuális trendekről, hírességek és celebek legújabb illatkalandjai és még sok más érdekesség a Parfum.hu blogjában!

 

Kellemes olvasást és szorakozást kívánunk!

Női magazin (20 cikkünket olvashatja)

Megnézem a cikkeket

Női magazin rovatunkban számtalan érdekességet olvashat olyan témákban, amelyek általában foglalkoztatják a hölgyeket. Választ kaphat felmerülő kérdéseire, továbbá hasznos tanácsokat kaphat, amelyek megkönnyíthetik döntéseit és a mindennapokat, illetve tippjeinkkel elkerülheti a kínos szituációkat. Szeretne többet megtudni a férfiak irányításának a praktikáiról? Nehéz élethelyzetbe került és keresi a válaszokat? Női magazinunkban színes és érdekes cikkeket, pletykákat, tippeket és szaftos részleteket olvashat csajos témákban, mindarról, ami rólunk szól, nőkről.

Női magazin

Illatfigyelő (50 cikkünket olvashatja)

Megnézem a cikkeket

Mi nem csupán egy webáruház vagyunk, ahova mindig érdemes visszalátogatnia kedvenc parfümjeiért, nálunk betekinthet e csodálatos világ kulisszái mögé is. Kíváncsi, hogy melyik illatcsaládot érdemes beszereznie élete következő mérföldkövének számító eseményére? Tudni akarja, hogy milyen trendek uralkodnak idén vagy jövőre? A következő írásainkban megtalálja a válaszokat a kérdéseire, valamint érdekes tényeket és történeteket is olvashat.

Illatfigyelő

Celebek és illataik (16 cikkünket olvashatja)

Megnézem a cikkeket

Ma már szinte nincs olyan világsztár, akinek ne lenne saját divatmárkája, vagy parfümcsaládja. A hírességek olyan illatokhoz adják a nevüket, amelyek kifejezik a karakterüket és passzolnak a hosszú évek alatt felépített imidzsükhöz. Így a rajongók – ha csak egy rövid időre is – de átszellemülhetnek, és egy kicsit olyanná változhatnak, mint kedvenceik. Legyen szó a sportélet nagyjairól, a világ minden táján ismert színészekről, vagy a legjobb énekesekről, a celebek és illataik cikkeink között garantáltan megtalálja az Ön példaképét is.

Celebek és illataik

Egészség és szépség (3 cikkünket olvashatja)

Megnézem a cikkeket

Ép testben ép lélek. Az egészséges önbizalomhoz és a sikeres mindennapokhoz elengedhetetlen egy, a stílusodhoz illő parfüm, de ahhoz, hogy gondtalanabb legyen az élet, az egészségre és a szépségápolásra is oda kell figyelni. Rovatunkban olyan tippeket osztunk meg Önnel, amelyek ezen a téren lesznek a segítségére. Hozza magát jobb formába, vegye könnyebben az akadályokat és legyen fittebb: ismerjen meg olyan praktikákat, amelyekkel vonzóbb, fittebb és boldogabb lehet!

Egészség és szépség
Aktualitások

Nem túlzás azt állítani, hogy a XXI. század nagy változást hozott a parfümpiacon, és ezzel együtt vagy éppen ezért a…

tovább

Bár a legtöbben nem kedveljük annyira a téli időszakot, azért számtalan olyan programot lehet szervezni, amely feltölthet Téged.…

tovább

Egy kis márkatörtét: Az 1896-ban alapított francia ékszermárka neve nem csak a filmcsillagok és a felső tízezer számára cseng…

tovább
loader
A termék a kosarába került
Facebook