Magazin

Kedves látogatónk!

Bizonytalan, hogy milyen illatok irányába kellene keresgélni, ha éppen randira, családi vacsorára vagy üzleti ebédre készül? Szereti követni a trendeket, érdekli a legújabb parfümök és irányzatok? Szereti nyomon követni, hogy kedvenc filmsztárod milyen újdonságokkal rukkol elő? Ha legalább egy kérdésre igen volt a válasza, akkor bizony jó helyen jár. Parfümökkel kapcsolatos hírek, cikkek az aktuális trendekről, hírességek és celebek legújabb illatkalandjai és még sok más érdekesség a Parfum.hu magazinjában!

 

Kellemes olvasást és szórakozást kívánunk!

Illatfigyelő (114 cikkünket olvashatja)

Megnézem a cikkeket

Mi nem csupán egy webáruház vagyunk, ahova mindig érdemes visszalátogatnia kedvenc parfümjeiért, nálunk betekinthet e csodálatos világ kulisszái mögé is. Kíváncsi, hogy melyik illatcsaládot érdemes beszereznie élete következő mérföldkövének számító eseményére? Tudni akarja, hogy milyen trendek uralkodnak idén vagy jövőre? A következő írásainkban megtalálja a válaszokat a kérdéseire, valamint érdekes tényeket és történeteket is olvashat.

Illatfigyelő Illatfigyelő

Női magazin (64 cikkünket olvashatja)

Megnézem a cikkeket

Női magazin rovatunkban számtalan érdekességet olvashat olyan témákban, amelyek általában foglalkoztatják a hölgyeket. Választ kaphat felmerülő kérdéseire, továbbá hasznos tanácsokat kaphat, amelyek megkönnyíthetik döntéseit és a mindennapokat, illetve tippjeinkkel elkerülheti a kínos szituációkat. Szeretne többet megtudni a férfiak irányításának a praktikáiról? Nehéz élethelyzetbe került és keresi a válaszokat? Női magazinunkban színes és érdekes cikkeket, pletykákat, tippeket és szaftos részleteket olvashat csajos témákban, mindarról, ami rólunk szól, nőkről.

Női magazin Női magazin

Sztárok és illataik (24 cikkünket olvashatja)

Megnézem a cikkeket

Ma már szinte nincs olyan világsztár, akinek ne lenne saját divatmárkája, vagy parfümcsaládja. A hírességek olyan illatokhoz adják a nevüket, amelyek kifejezik a karakterüket és passzolnak a hosszú évek alatt felépített imidzsükhöz. Így a rajongók – ha csak egy rövid időre is – de átszellemülhetnek, és egy kicsit olyanná változhatnak, mint kedvenceik. Legyen szó a sportélet nagyjairól, a világ minden táján ismert színészekről, vagy a legjobb énekesekről, a celebek és illataik cikkeink között garantáltan megtalálja az Ön példaképét is.

Sztárok és illataik Sztárok és illataik

Anya-gyerek (5 cikkünket olvashatja)

Megnézem a cikkeket

A következő generáció megismerése minden szülőnek kihívást jelent, és jelentett az idők kezdete óta. Korunk digitális világának lehetőségeit és veszélyeit legalább annyira fontos betéve tudni, mint a klasszikus gyereknevelés alapjait. Cikkeinkben arra törekszünk, hogy segítséget nyújtsunk egy egészséges szülő-gyermek kapcsolat felépítéséhez és fenntartásához, amit hasznos szakmai szempontokkal erősítünk meg egy pszichológus lektorálásával. 

Anya-gyerek Anya-gyerek
Aktualitások
A Dior J’Adore ezer arca Szeparátor

Ha azt mondjuk, hogy "az igazi francia parfüm a nőknek", akkor a Dior divatház parfümtermékei jutnak azonnal eszünkbe. Christian…

tovább
2022 legnépszerűbb női illatai Szeparátor

A 2022-es év sok szempontból érdekes változásokat hozott a parfümpiacon, hiszen ahogy neves divatcégek, úgy a parfümkészítés…

tovább
Celebillatok őszre/télre! Szeparátor

Összegyűjtöttük nektek azokat a celeb illatokat, amiket mi ajánlunk nektek a 2020-as őszre és télre! Ajánlatainkat körültekintően…

tovább
loader
Facebook Instagram