Blog

Blog

Kedves látogatónk!

Bizonytalan, hogy milyen illatok irányába kellene keresgélni, ha éppen randira, családi vacsorára vagy üzleti ebédre készül? Szereti követni a trendeket, érdekli a legújabb parfümök és irányzatok? Szereti nyomon követni, hogy kedvenc filmsztárod milyen újdonságokkal rukkol elő? Ha legalább egy kérdésre igen volt a válasza, akkor bizony jó helyen jár. Parfümökkel kapcsolatos hírek, cikkek az aktuális trendekről, hírességek és celebek legújabb illatkalandjai és még sok más érdekesség a Parfum.hu blogjában!

 

Kellemes olvasást és szorakozást kívánunk!

Női magazin (20 cikkünket olvashatja)

Megnézem a cikkeket

Női magazin rovatunkban számtalan érdekességet olvashat olyan témákban, amelyek általában foglalkoztatják a hölgyeket. Választ kaphat felmerülő kérdéseire, továbbá hasznos tanácsokat kaphat, amelyek megkönnyíthetik döntéseit és a mindennapokat, illetve tippjeinkkel elkerülheti a kínos szituációkat. Szeretne többet megtudni a férfiak irányításának a praktikáiról? Nehéz élethelyzetbe került és keresi a válaszokat? Női magazinunkban színes és érdekes cikkeket, pletykákat, tippeket és szaftos részleteket olvashat csajos témákban, mindarról, ami rólunk szól, nőkről.

Női magazin

Illatfigyelő (47 cikkünket olvashatja)

Megnézem a cikkeket

Mi nem csupán egy webáruház vagyunk, ahova mindig érdemes visszalátogatnia kedvenc parfümjeiért, nálunk betekinthet e csodálatos világ kulisszái mögé is. Kíváncsi, hogy melyik illatcsaládot érdemes beszereznie élete következő mérföldkövének számító eseményére? Tudni akarja, hogy milyen trendek uralkodnak idén vagy jövőre? A következő írásainkban megtalálja a válaszokat a kérdéseire, valamint érdekes tényeket és történeteket is olvashat.

Illatfigyelő

Celebek és illataik (15 cikkünket olvashatja)

Megnézem a cikkeket

Ma már szinte nincs olyan világsztár, akinek ne lenne saját divatmárkája, vagy parfümcsaládja. A hírességek olyan illatokhoz adják a nevüket, amelyek kifejezik a karakterüket és passzolnak a hosszú évek alatt felépített imidzsükhöz. Így a rajongók – ha csak egy rövid időre is – de átszellemülhetnek, és egy kicsit olyanná változhatnak, mint kedvenceik. Legyen szó a sportélet nagyjairól, a világ minden táján ismert színészekről, vagy a legjobb énekesekről, a celebek és illataik cikkeink között garantáltan megtalálja az Ön példaképét is.

Celebek és illataik

Egészség és szépség (3 cikkünket olvashatja)

Megnézem a cikkeket

Ép testben ép lélek. Az egészséges önbizalomhoz és a sikeres mindennapokhoz elengedhetetlen egy, a stílusodhoz illő parfüm, de ahhoz, hogy gondtalanabb legyen az élet, az egészségre és a szépségápolásra is oda kell figyelni. Rovatunkban olyan tippeket osztunk meg Önnel, amelyek ezen a téren lesznek a segítségére. Hozza magát jobb formába, vegye könnyebben az akadályokat és legyen fittebb: ismerjen meg olyan praktikákat, amelyekkel vonzóbb, fittebb és boldogabb lehet!

Egészség és szépség
Aktualitások

Bár a legtöbben nem kedveljük annyira a téli időszakot, azért számtalan olyan programot lehet szervezni, amely feltölthet Téged.…

tovább

Az illatok iránti érdeklődés egyidős az emberiség történetével, hiszen már az egészen korai időkben is őseink kellemesnek…

tovább

Talán a fiatalabb korosztály számára Gabriela Sabatini neve csak a parfümériák polcai előtt lehet ismerős, míg a 90-es években…

tovább
loader
A termék a kosarába került
Facebook