Gabriela Sabatini

Argentína gyöngyszemének, a gyönyörű és tehetséges Gabriela Sabatini-nek a neve nem csupán a teniszt kedvelők körében ismert, a fantasztikus sportkarrierrel büszkélkedhető, népszerű hölgy neve a szépségiparban is meglehetősen jól cseng.

Gabriela Sabatini személyisége magában hordozza a latin vonásokat, a déli mentalitást és szenvedélyt. Az életöröm, a napsütés, a forró éjszakák és a tánc szeretete inspirálta őt arra, hogy illatkreációi által ezt az egyedülálló és felszabadító életérzést megossza más hölgyekkel is. A hangulatos mediterrán világ természetessége jelenik meg a minden Gabriela Sabatini kompozícióban. Az első illat 1989-ben került az üzletek polcaira, a virágos-gyümölcsös jegyekkel megalkotott Gabriela Sabatini női illat egycsapásra berobbant a köztudatba. A mára klasszikussá vált kompozíció kiállta az idők próbáját, és több évtizede rendre a legkeresettebb illatok között szerepel.

A vásárlóközönség nagy örömmel fogadta a későbbiekben megjelenő, szépen megkomponált Gabriela Sabatini illatokat, melyek megfizethető áron kerültek az üzletekbe. A későbbiekben megalkotott nőies és impulzív Bolero, a borostyán és vanília fúziója által ihletett Devotion, a visszafogottabb Elegance vagy, akár a napsütötte nyári napokat idéző Daylight, szintén nagy vásárlóközönséget vonzanak világszerte.

loader
Facebook Instagram