Balenciaga parfümök

Balenciaga

 Sok mindent elmond a Balenciaga szellemiségéről, hogy első parfümüket, a Le Dix-t 1965-ben, nem másról, mint saját műtermük címéről nevezték el. Spontán, ötletes ruhák és kiegészítők: ez a Balenciaga védjegye. A divatházat 1918-ban alapította Cristobal Balenciaga a spanyolországi San Sebastianban.

 Nem sokkal később, Madrid és Barcelona meghódítása után, megnyílt a Balenciaga első szalonja Párizsban is, ahol Cristobal Balenciaga, rövid idő alatt, ”a mesterek mesterévé vált”. És ezt nem más, mint Christian Dior állította. Első parfümjük piacra dobása után néhány évvel, a 72 éves Cristobal Balenciaga elhunyt, és divatházának irányítását unokaöccsei vették át, akik a Balenciaga hálózatát a Gucci Csoport keretein belül működtetik 2001-től. Ruhák cipők, parfümök és kiegészítők sora viseli a Balenciaga márkanevet világszerte.

 A nagy alapítóra emlékezik a Balenciaga legújabb parfümje, a Cristobal. Az ő tiszteletére alkották ezt a tiszta és elegáns illatot, amely mindenkit magával ragad. Ez a parfüm, friss virágos és egyedi keleties illatával, magában hordozza Cristobal Balenciaga szellemi örökségét: ami nem más, mint eredetiség és harmónia.
loader
A termék a kosarába került
Facebook