Sisley parfümök

Sisley

 A Sisley Paris-t 1976-ban alapította az aroma- és a fitoterápia európai úttörője, Hubert d’Ornano. A fitoterápia, azaz növényi eredetű, botanikailag aktív összetevőkből és illőolajokból álló kozmetikai termékek gyártása akkor még gyerekcipőben járt.
 A Sisley alapítói hamar felismerték, hogy a gyógynövények használata, olyan lehetőségeket rejt magában (közel 800 000 különböző növényfajtát ismerünk a Földön), amely teljesen új utakat nyithat a kozmetikai termékek világában.

 Bőrápoló termékek, sminkek és különleges parfümök tartoznak a Sisley termékei közé, amelyek egytől-egyig különleges minőségű növényi alapanyagokból készülnek a cég Blois-i gyárában. A Sisley kozmetikumai, parfümei a világ 80 országában kaphatóak a jelentősebb drogériákban, parfümériákban és szépség intézetekben. A cég üzletpolitikájának mindigis szerves része volt, a vásárlókkal való alapos konzultáció és tanácsadás, hogy a vevő a bőrtipusának legmegfelelőbb Sisley terméket vásárolhassa meg.
 A tisztán növényi alapanyagokból készülő, érzékeny bőrüek számára is ajánlott exkluziv Sisley parfümök a legnépszerűbb luxusparfümök közé tartoznak világszerte.
loader
A termék a kosarába került
Facebook