JOOP! parfümök

JOOP!

Az elsősorban a divatban és a kozmetikai iparban tevékenykedő Joop céget 1986-ban a divattervezésért és a művészetekért rajongó Wolfgang Joop alapította Hamburgban. A német vállalat, mely a modern, friss divatirányzatokat szem elött tartva tevékenykedett, egyre bővítette termékpalettáját. A későbbiekben tetszetős gyermekruházattal és egyéb kiegészítőkkel, órákkal és lakberendezési tárgyakkal rukkolt elő, ezzel megnyerve a szakmát és a vásárlóközönséget is.

Hatalmas szakmai előrelépést és elismertséget jelentett a Joop divatcég számára, amikor 1987-ben útjára indította, első, máig igen sikeres női illatát, a Joop! Femme by Joop! –t. A fás-virágos kompozíciót Michel Almairac, a neves parfümőr alkotta meg. A szépen megkomponált női illat férfipárja a JOOP! Homme sikere már borítékolható volt. A továbbiakban számtalan új kompozíció látott napvilágot, melyek a hölgyek és férfiak részére is kiváló illatokat kínáltak. A sorozat sikerességét mutatja, hogy a német Joop divatcég modern, lendületes illatai az amerikai piacra is eljutottak.

A divat változásaira gyorsan reagáló mégis egyedi termékek, az impulzív, különleges illatok valamint a Joop divatcég szépen szabott, divatos, ám megfizethető kreációi garanciát jelentenek a fenntartható sikerhez

loader
Facebook Instagram