Kylie Minogue

Kylie Ann Minogue1968.május 28-án született Melbourne-ben, Ausztráliában. Édesapja könyvelő, édesanyja táncosnő. Karrierje 12 évesen kezdődött, amikor ő és húga, Danii, kisebb szerepeket kaptak a The Sullivans és a Skyways című szappanoperában, majd a népszerű Henderson Kidsben.1983-ban a Young Talent Time elnevezésű zenei műsorban énekelt először - ekkor 15 éves volt. Országosan híressé a a Neighbours (Szomszédok) című szappanopera tette. Itt ismerkedett meg Jason Donovannal is. Első slágere a Locomotion volt, amely aztán '80-as évek legtöbbet eladott kislemeze lett Ausztráliában. Számos sikeres lemeze született, és Európa szerte is elismert énekesnővé vált.
Több filmben is szerepelt, átesett néhány image-váltáson, de ma negyvenegy évesen is ott van a popzene élvonalában.

 

Szexi, trendi megjelenésének, gondosan kidolgozott videóklippjeinek, fülbemászó, táncolható slágereinek köszönhetően rendre meghódította a lemezeladási listákat.
2005-ben azonban egy időre kénytelen volt félbeszakítani karrierjét: mellrákot diagnosztizáltak nála. Hosszú küzdelem után sikeresen legyőzte a betegséget. Azóta ismét teljes erőbedobással dolgozik és sikeresebb mint valaha. 2007-ben megjelent X nevű albuma, saját divatbemutatója volt Londonban, Ma is Ausztrália egyik ikonikus alakja, egyik legjobban „eladható”Kylie Minogue export árucikke Elle McPhersonnal és az Oscar-díjas Russel Craw-val együtt.
Természetes kifinomultságának és ragyogó stílusának köszönhetően nemrégiben a világ legjobban öltözött hírességének választották. Divat és parfüm azonban elválaszthatatlan egymástól, így senkit nem lepett meg, hogy néhány évvel ezelőtt megjelentek a világ parfümériáinak polcain a Kylie Minogue nevével jegyzett parfümök. Mindegyik illat képvisel valamit az énekesnő személyiségéből, eleganciájából, a showbuisiness világából.

Kylie első parfümje a DARLING 2006-ban jelent meg, ő maga ezt mondta róla:
„Az új illatom bevezetése egybeesik az életem egy új szakaszának kezdetével ”.
Kylie kiemelkedő értékei tükröződnek egy elbűvölő illatban. A Darling egy csábító esszencia, mely magába foglalja azt a lelki gazdagságot, érzékiséget és csillogást, amit Kylie Minogue képvisel. A Darling egy csillogó, kedves-bájos ciprus-virágos illat, mely változatos, ahogy Kylie maga is. A fejillat egy érzéki, virágos kompozíció, melyet a frézia, a csillaggyümölcs és a licsi tesz igazán mámorítóvá. A szívillatban a liliom és a boronia bontakoztatja ki a Darling finom és nőies illatjegyeit. Az alapillat érzéki, meleg harmóniája a szantálfa, a borostyánfa és a vanília esszenciájának.

A Darling sikerén felbuzdulva 2007-ben piacra került a limitált kiadású Sweet Darling, amely az alapillat egy keleties-édes változata. Az érzékiség és a csábítás egysége, nagyon izgató és vonzó illatkompozíció.

Az ausztrál popsztár, Kylie Minogue nem hagyhatta tétlenül, hogy "konkurense", Celine Dion 2008-ban is új illattal jelent meg, ezért hamarosan piacra dobta a Showtime-ot "A világ a Te színpadod" alcímmel (mert ennek ilyen is van). Ráadásul rögtön két változatban is, az egyik a virágos-gyümölcsös Eau de Toilette általános használatra, a másik a gyümölcsös-keleties Eau de Parfum különleges alkalmakra. Kylie Minogue 2008-ban gyönyörűbb és tündöklőbb mint valaha! Ezt az életörömöt, ragyogást ragadja meg a Showtime. Gyümölcsös- virágos illat: fejillatban málna és piros gyümölcsök édes illatát érezhetjük, melyet jól kiegészít a szívillatban található egzotikus tiare virág, a rózsa és a frézia, az alapillatban pedig különleges cukros mogyoró illatot fedezhetünk fel. Az üvegének kialakítása is igen különleges: egy discogömb és egy ékszer ihlette, a végeredmény pedig egy pink – ezüst üvegcske, mely méltó dísze lehet polcodnak!

2009-ben szintén új parfümmel rukkolt elő a popdíva, immár az érzéki, érett nő illatával. Kylie MinogueAz énekesnő a következőképpen nyilatkozott Couture nevő új illatáról: „Mint minden nő, én is imádom a divatot, legyen az a vörös szőnyegen hordott legdrágább kreáció, vagy egy hétköznapi viselet. Új illatommal, a Couture-rel egy modern, kifinomult illatot szerettem volna alkotni, amelyet minden, a divat iránt érdeklődő nő magáénak érezhet. Azért választottam a Couture elnevezést, mert ez a szó testesíti meg számomra a divat lényegét."

Az elegáns, mégis modern, ultra-nőies illat az amarena cseresznye, a citromvirág és az ibolya varázslatos elegyével indít. A szívillatban az egzotikus ylang-ylang, az éjjel nyíló jázmin és a golgotavirág együttese mélyíti tovább az izgalmas kompozíciót. Az alapillat lényegét a pézsma adja, amely egy csipetnyi vaníliával keveredve egy hosszan-tartó, igazán nőies illatot eredményez. Kylie Minogue már több saját - női - parfümmel rendelkezett, amikor valaki valahol úgy döntött, hogy mostanra érkezett el az ideje annak (2009 augusztus), hogy az ausztrál pophercegnő nevével férfiillatot is megpróbáljanak eladni. Inverse nevű kreációját kedvese, a spanyol modell Andres Velencoso Segura ihlette.Kylie saját bevallása szerint azoknak a férfiaknak alkotta az Inverse-t, akiket szeret, és azon férfiaknak ajánlja, akik egyszerre férfiasak és gyengédek. Az Inverse friss, ámbrás, orientális illat. Egyszerre képviseli az időtlen eleganciát, és annak ellenkezőjét, a dinamikus, vicces és szexi pasit…..legyen bármelyik is, de mindenképp önmaga! 2010 májusában már nálunk is elérhető Kylie legújabb illatkompozíciója a Pink Sparkle. Kylie így nyilatkozott az új parfümjéről: "A Pink Sparkle-lel az volt a célom, hogy egy olyan elegáns, életvidám illatot hozzak létre, melyet jó viselni, mely egy új, boldog és csodálatos világba repít el minket, nőket. Ezt a kifinomult parfümöt minden nőnek ajánlom, aki harmóniában szeretne élni önmagával és a világgal." Kylie aurája különleges, szinte körberagyogja az énekesnőt. Ennek az üvegcsébe zárt pozitív kisugárzásnak és életerőnek az esszenciája a Pink Sparkle, vagyis a Rózsaszín Ragyogás. A parfüm mámorító illata feleleveníti bennünk a partik vibráló hangulatát és a pink pezsgő gyöngyöző selymességét. A Pink Sparkle visszaidézi az énekesnő soha nem múló jókedvét és ragyogását. A gyöngyözően friss barack, a szeletnyi grapefruit és a völgyben nyíló liliom illatjegyei mind felfedezhetőek a parfümben. A parfüm palackjának gömbölyded formája és pezsgősdugót idéző kupakja, melyet vékony fémháló is körbe fut, felidézi a partik felejthetetlen hangulatát. Mindezek összessége teszi a Pink Sparkle-t felbecsülhetetlen, egyedi ékszerré.

Hát, itt tartunk most... Azt gondolom a következő években sem maradunk majd Kylie-illatok nélkül, hisz ma már celebjeink repertoárjában egy új parfüm épp úgy ott szerepel, mint egy új film, vagy éppen egy új lemez! Sőt! Ha most fogadást lehetne kötni mi lesz előbb, lemez vagy parfüm, én az illatra szavazok….Mindenesetre izgatottan várom mindkettőt!

loader
Facebook Instagram