Parfüm interjú - Laky Zsuzsi

Laky Zsuzsi

A szépségkirálynő amellett, hogy gyönyörű, egyedi stílusával, tehetségével és elhivatottságával hívta fel magára a figyelmet. Sikereiben talán a jól megválasztott illatok is közre játszottak? Szerintünk igen! Laky Zsuzsi 2003-ban Magyarországot képviselte a Miss Európa szépségversenyen Párizsban, amit meg is nyert. Kiemelkedő karriert épített ki magának, ami varázslatos szépsége mellett elbűvölő személyiségének is köszönhető.

 

Az új generáció képviselője, ők azok, akik a szépségversenyeken túlmutatva azon fáradoznak, hogy szakmai és szociális területeken is pozitív változást hozzanak. Az emberek között népszerűségét az is növeli, hogy őszinte és nyitott személyiség, akinek kiállása van azokért az ügyekért, amelyekről fontosnak tartja beszélni. A közösségi médiában is aktív, ahol inspiráló üzenetekkel és pozitív tartalommal tölti meg az oldalát, és támogatja a női önmegvalósítást. Emellett feleség és két gyermek édesanyja is.

 

A Parfüm Magazin inspiráló példaképei között  a helye. Megkértük, meséljen nekünk arról, neki mit jelentenek az illatok. Elmondta, mindig fontos szerepet játszottak az életében, és gyakran emlékeket is társít velük. Akik ismernek, tudják, hogy mindig mindent megszagolok. Imádom a természet illatát is. Olyan jó ilyenkor tavasszal beleszippantani a levegőbe egy nagyot, amikor minden virágzik!

- mesélte.

 

Az egyik kedvenc illatát Párizsban találta meg, a Dior Addict Fraiche-t, ami nagyon friss, édeskés, de mégis visszafogott illat, sajnos azonban már nem lehet kapni. Szerinte a személyiségünk változásával megváltozik az is, hogy éppen milyen illatokat szeretünk. Erről megosztotta velünk: A másik nagy kedvencem, a Dolce & Gabana The One parfümje volt, ezt is hosszú éveken át használtam, de most az utóbbi időben már nem szeretem valamiért. Úgy gondolom, hogy erre is az évszaktól kezdve, a hangulatom át a koromig minden hatással van. Amit még nagyon szeretek a Carolina Herrera Good Girl illata.

 

Az arab térségben még sajnos soha nem jártam, de vannak ismerőseim akik ott vásároltak parfümöt maguknak, és azok közt is van pár nagyon különleges illat, amiről itthon még nem is hallottunk. Legutóbb az egyik kedves ismerősömnél figyeltem fel a Xerjoff More than worlds parfümjére, amivel azóta sem tudok betelni és a férjem is imádja rajtam.

 

Elmondta nekünk azt is, hogy az illatok mindig fontosak voltak számára. Sokhoz emlékeket is társít. Elég csak behunynia a szemét, és újra tudja élni azokat az emlékeket, amiket az illatok idéznek fel benne.

 

 

loader
Facebook Instagram