Mennyi? 30!

Mennyi? 30!

 

Az a bizonyos, híres, rettegett kerek 30.  A legtöbb nő már 25 éves kora körül elkezd izgulni, hogy vajon megtalálja-e hamarosan a nagy Ő-t. Hogy lesz-e gyermeke még 30 éves kora előtt. Mert ha nem, akkor el van könyvelve, hogy biztosan vele van a probléma, mert ő már nem kell senkinek, meg amúgy is ketyeg az a bizonyos biológiai óra. Jelenleg az a társadalmi hozzáállás és elvárás, hogy 20-as éveink végére házasodjunk és alapítsunk családot.

Tény, hogy a testünk, a szervezetünk úgy lett kitalálva, hogy 20 és 30 között a legideálisabb szülni, de ha valaki egészséges életmódot folytat, odafigyel az egészségére, akkor 30 felett sem lehet gond egy gyermeket a világra hozni.

 

Az a “probléma” pedig meglehetősen összetett, hogy valaki miért nem találja meg ennyi idősen a párját.
Legtöbbször a bizalom hiánya és a sok csalódás okozta kiégés vezet a szingliséghez.

 

Ma már minden fordítva működik, mint kellene!

 

- Az ideális partnert semmibe nézzük, nem értékeljük, de azt szeretjük, aki áttipor rajtunk és fájdalmat okoz
 

- Nem a közös megoldáson gondolkodunk problémák esetén, hanem inkább lecseréljük a másikat
 

- Soha nem beszéljük meg az aktuális gondokat, inkább hagyjuk, hogy csendesen kiöljék azok a kölcsönös érzelmeinket

Aggodalmaskodó nő

Majd egyszer csak kialakul az ördögi kör:

 

Az az ember, aki odaadta a szívét, lelkét a másiknak, aki anyagilag, érzelmileg rengeteget tett bele a kapcsolatba, majd egy nagyobb probléma miatt dobva lett, ő olyannyira sérül minden téren, hogy végül kialakul egy ördögi kör: már nem bízik senkiben, mindenkiben és mindenben csak a rosszat látja meg.
Csalódott és kiégett. Nincsenek érzelmei. Sok idő mire begyógyulnak a keletkezett sebei, de az is lehet, hogy többé nem lesz képes úgy szeretni, mint korábban. Ha esetleg mégis egy kapcsolatba kerül, sok időt kell neki hagyni, és folyamatosan bizonygatni kell, hogy benned igenis megbízhat és egy életen át számíthat rád.

 

Ne ítélkezz mások felett azonnal!

 

Tehát ha valaki esetleg még 30 éves kora körül nincs tartós kapcsolatban, nem házas vagy nincs gyereke, nem feltétlenül azt jelenti, hogy vele valami súlyos gond lehet és nem kell senkinek.
Valószínűleg ő már túl van több csalódáson és bizalmatlan. Ő már nem adja lejjebb a színvonalat, olyan párra vár és vágyik, aki őt tényleg szereti, tiszteli és megbecsüli. Akivel egy életen át szeretne élni.

loader
Facebook Instagram