Ariana Grande

Ki gondolta volna, hogy a Nickelodeon mesecsatorna egykori szereplője 27 évesen lekörözi a legnagyobb sztárokat népszerűségben, Grammy-díjakat zsebel be, és a Lady Gagával énekel duettet egy gigaslágerben. Pedig így van, a kis Ari, ahogy a rajongói hívják, húsz évesen már a legnagyobb stadionokban lépett fel, hatalmas követőtábora a közösségi média királynőjévé avatta, és 27 éves korára megéli a legnagyobb mélységeket a karrierje kapcsán. Ma már Ariana Grande megkerülhetetlen alakja a popkultúrának, divatnak és beauty piacnak.
 

Természetesen, ahogy a legnagyobb sztároknál, Ariana Grandénál is a tehetség már hamar megmutatkozott, és kislányként musicalekben lépett fel, majd tévés pályafutása során kóstolt bele a mozik világába is. Saját elmondása szerint is a színészet csak hobbi számára, valójában mindig is énekelni szeretett volna, és mint a mai fiatalok legtöbbje, Youtube csatornájára Adele, Withney Houston és Mariah Carey feldolgozásokat töltött fel. 2011-ben debütált első dalával, amely rögtön aranylemez lett. 2013-ban megjelent első szólóalbumja hatalmas siker lett, és a rá következő években a legtöbb ismert énekessel duettet énekelt, valamint koncertturnéra indult. 2017-ben karrierje meginogni látszott, mivel az ekkor induló turnéjának egyik állomásán egy merénylő robbantása következtében több rajongója is meghalt, valamint sokan megsérültek. Ariana ezt nehezen dolgozta fel, úgy tűnt, hogy akár végleg is abbahagyja az éneklést, de szerencsére egy jótékonysági koncert megtörte a jeget, és az énekesnő visszatért oda, ahova született: a színpadra. 2018 Ariana éve volt, hatalmas érdeklődés közepette kiadta ötödik lemezét, melynek slágere, a Thank you, next hónapokig bitorolta az első helyezést a slágerlistákon. Zenei karrierjét a világjárvány sem törte meg: a járvány és a bezárás kellős közepén Lady Gagával a Rain on Me című számmal berobbantak a slágerlisták élére, és a dal azóta is a lejátszási listákat vezeti.

Ariana Grande

Hamar felismerte, hogy a követői számára kötelező valami beauty termékkel előállnia, és mi más lett volna az, mint a legkedvesebb illatával indított Ariana Grande parfümvonal. A édes, cukorkás külső valóban cuki belsőt takar: az Ari by Ariana Grande néven megjelenő első parfümje igazi szirupos, mályvacukros illat, hatalmas adag vaníliával és gyümölcsös-málnás akkordokkal. A zamatos és szexi illat a ropogós körte, a rózsaszínű grapefruit és a pezsgő lédús málna ínycsiklandó frissességével nyílik meg. Az ultra nőies szívjegy puha virágos jegyekkel nyit, bársonyosan érződik benne a krémes vaníliás orchidea.
 

Az illat 5 év távlatából rendkívüli népszerűségnek örvend. Egyszerre bájos, csajos és nagyon fiatalos, ugyanakkor jó érzékkel követi a mai illattrendeket. Az üvege kifejezetten tetszetősre sikeredett, és az énekesnő a legjobb celeb illatnak járó díjat is bezsebelte vele 2015-ben, valamint a parfümök Oscar-jaként ismert FiFi Awards jelöltjei között szerepelt.

„Légy boldog azzal, ami vagy! Szeresd a hibáidat! Vállald a furcsaságaidat!. És tudd, hogy ugyanolyan tökéletes vagy, mint bárki más, pontosan úgy, ahogy vagy!” –vallja Ari, aki igazi popkulturális ikonná nőtte ki magát.

Ariana Grande Cloud

Az Ari by Ariana Grande parfüm sikerén felbuzdulva kiadta az illat limitált változatát Sweet Like Candy néven, amely nevéhez hűen – ha lehet – még édesebb gourmand akkordokat tartalmaz. Különlegessége a tejszínhab és a delejes lonc mézédes illatának kombinációja, amelyet a szeder és a feketeribizli zamatos akkordja emel ki. 2017 legjobb celeb illatává választották.

A Moonlight megragadja az énekesnő ragyogó személyiségét és azt a különleges kapcsolatot, amelyet Ariana rajongóival ápol. Arra hozták létre, hogy bizalmat keltsen önmagad iránt, és azt az erős üzenetet hordozza magában, hogy pozitív fénysugár legyél a környezetedben élők számára.”
 

Ariana mindig is szoros, különleges kapcsolatot ápolt rajongóival. Közvetlen és kedves stílusa a lehető legtávolabb áll az elérhetetlen sztár státuszától. Közösségi médiában nyíltan beszélget követőivel, és kétség kívül nagy befolyással bír a fiatal korosztályra. Éppen ezt a különleges kapcsolatot próbálja megidézni a Moonlight parfümjében, amely a jól ismert édes-cukorkás Ari akkordot tartalmazza, de sokkal pezsgőbb, élénkebb szilvás-virágos akkorddal idézi fel azt a bizonyos fénysugarat.

 

2018-ban szakított az addigi cuki Ari designnal, és az új albumával egy időben megjelentette a Cloud parfümöt, amelynek üvege egy felhőt formáz. Az illat elképesztő sikeres, köszönhető annak, hogy a parfümrajongók napjaink legnépszerűbb niche illatához (Baccarat Rouge 540) hasonlítják, amelynek egy üvegéért vagyonokat kell fizetni, míg Ariana Cloud parfümje kifejezetten elérhető jó áron. Minden létező díjat bezsebelt, amit parfümös berkeken belül el lehet érni, akkora az érdeklődés iránta, hogy gyakran kifogy a parfümériák polcairól. Az, hogy szándékosan vagy véletlenül dobott piacra egy luxusparfümre hasonlító illatot, örökre rejtély marad, de mindenesetre Ariana láthatóan kinőtte a kislányos vonalat, és az új vonallal is azt üzeni: én már nő vagyok!
Ariana Grande szerepben

A Cloud egy felemelő illat, amely átgondolt, művészi pozitivitást és boldogságot fejez ki Arianától rajongói számára. Ez az addiktív illat a csábító levendula, a lédús körte és az ínycsiklandó bergamott álmodozó keverékével indít. Az illat szíve a kókuszkrém, a lágy praliné és az egzotikus vanília orchidea felkorbácsolása. Az érzéki pézsma és a krémes fás akkordok kasmírszerű hangulatot kölcsönöznek az illatnak.

 

Új illata, a Thank you, Next már nem tudta megismételni a Cloud sikerét, ugyanakkor visszanyúl Ariana kedvenc akkordjához: a cukorkás vaníliás málnához. A macaron aromája igazán erőteljes az illatban, egyszerre édes és puhán púderes illat.

Ariana legújabb dobása a R.E.M, amely egy ízes, gourmand vattacukros illat fanyarkás birsalmával és érett fügével. Hiába, Ariana nem tudja levetkőzni cuki mivoltát!

loader
Facebook Instagram