2020 legnépszerűbb illatai - luxus kategória

2020 legnépszerűbb női illata 
YVES SAINT LAURENT – LIBRE Eau de Parfum

 

Engedd el magad és légy olyan, amilyen valójában szeretnél lenni !

LIBRE. A múlt és jelen ölelkezése, a szabadság régi érzésének újbóli felfedezése majd átélése azok számára, akik saját szabályaik szerint élnek. Szabadság. Kísérletezés. Áttörés.

Női parfümök közt ritkán találunk orientális-fougure illatcsoportba tartozó kompozíciókat, mely inkább hagyományos férfi kategória: Anne Flipo és Carlos Benaim parfümőrök ezzel mit sem törődve rúgták fel azokat korlátokat, melyeket mások állítottak fel. A francia levendula-esszencia és a földes tölgymoha a koncentrált marokkói narancsvirággal ötvözve egyedülálló fúzió, amelyet vad, animális jegyek merészsége egészít ki neroli, ámbra és vanília kíséretében.

 

A LIBRE EDP reklámkampányának arca a hűvös szépségű, magabiztos Dua Lipa angol énekesnő és dalszerző, akit a Time Magazin nemrégiben „Next Generation Leader”-ként nevezett meg, és aki 2018-ban elnyerte a Legjobb Brit Női Előadóművész díjat. Az aranyló YSL logóval körbeölelt gyönyörű, áttetsző üvegpalackot Suzanne Dalton, angol fotóművész és stylist tervezte.

 

YSL parfüm

 

2020 legnépszerűbb unisex illata

GUCCI – MÉMOIRE D’UNE ODEUR Eau de Parfum

 

Nehéz elképzelni, hogyan kombinálhatjuk a kamillát, a szénát és a gyógynövényeket egy illatban, amely kellemes…És mégis: a Mémoire D’Une Odeur 2020 egyik legokosabb és legbátrabb illatává avanzsált a Gucci ház jelenlegi kreatív igazgatójának, Alessandro Michele elképzelésének és egy briliáns parfümőr, Alberto Morillas munkájának köszönhetően.

„Egészen alaposan át kellett gondolnom, miért választotta Alessandro a kamillát. Amikor elkezdtem dolgozni magával a kamilla illatával, akkor megértettem. Senki nem csinálta korábban. A kamilla az egész világon ismert. Mindenki érezte valamikor, de álomként, a gyermekkor emlékeként, valami időtállóként és soha nem illatban. Ezt a virágot nagyon lebecsülik, pedig kivételes illatú növény.” – nyilatkozta señor Morillas.

A Mémoire d'Une Odeur római kamillával, indiai korall-jázmin szirmokkal, értékes pézsma mélységével, ellenállhatatlan vaníliával és különleges fás jegyekkel rendelkezik, köztük a meleg, fényes szantálfával és a légies cédrusfával. Szinte transzcendens akkordok, váratlan, rejtélyes összetevők, melyek egy időtálló, természetes illatban simulnak össze.

 

A vintage palack elegáns, áttetsző, világos zöld színű, fényes arany kupakkal koronázva, mely szintén Alessandro Michele ötlete nyomán készült. Mint egy gótikus templom oszlopa, vagy a csillagos ég, melyre áhítattal vagy örömmel nézünk fel.

 

Gucci parfüm

 

2020 „Breakout star” illata

CAROLINA HERRERA – GOOD GIRL Eau De Parfum 

 

2016-os megjelenése óta 8 különböző limitált kiadásban került az üzletekbe: a flankerek közt akadt már bársonyos, pöttyös, Swarovski köves, kék csillámos, rózsaszín glitteres stb., és immár úton van az idei tűzpiros „Very Good Girl” is.

Tavaly ősszel azonban a kollekció első illata, a GOOD GIRL EDP ellentmondást nem tűrve maga mögé utasította összes utódját, és egy bámulatos körömcipőben, arany tűsarkakon hazatipegett a FIFI „Breakout star” díjával.

Carolina Herrera és Louise Turner a divat és az illatok szeretetét ötvözte ebben a parfümben, melyet az ellentétek határoznak meg: a figyelemfelkeltő, extrém üveg ingázik a különleges design és a már-már giccses kategória között. A kihívó külső harsány és vad élményt ígér, ellenben egy meleg-fűszeres illatot rejt, mely épp annyira szexi, amennyi a nőies eleganciába még belefér. Az édes-gourmand illatjegyek, mint a kávé, kakaó, cukrozott mandula könnyen a nehézkesség felé tudnak billenteni egy illatot, itt azonban szó sincs ilyesmiről. Citrusok, narancsvirág, jázmin és tubarózsa ellensúlyozzák a túlzó édességet, melyhez társul némi púderesség az írisznek köszönhetően.

 

A Good Girl EDP a kibontakozástól kezdve a leszáradásig profizmust és kiegyensúlyozottságot sugároz a csábítás hallgatólagos üzenetével: egy ínyenc Femme Fatale, kezében virágokkal.

 

Különleges parfüm és üveg

 

2020 legnépszerűbb férfi illata - luxus kategória

CHRISTIAN DIOR - SAUVAGE Parfum 

 

2019-ben a Sauvage Eau de Parfum elnyerte a legjobb férfi designer illat díját, egy évvel később a kollekció új tagjának, a koncentráltabb Sauvage Parfümnek ismét sikerült a dobogó legfelső fokára állni, immár luxus kategóriában. Ha csak egy mondatban lehetne írni erről a parfümről: rendkívüli frissesség meleg keleti árnyalatokkal színezve, melynek vad szépsége megköveteli, hogy az illat életre keljen a bőrön.

Hatalmas, érintetlen síkság a mélykék éjszakában, amikor farkasok portyáznak és a levegő hűvösségén átkelve a ropogó tűz intenzív illata felemelkedik, majd elvegyül a sivatag aromáival… gazdag és mámorító illat ez, amely tiszteletben tartja a síkság varázsát.

 

A Sauvage Parfum a titokzatos Sauvage EDP virtuóz megújulása Francois Demachy elképzelése szerint: érzéki frissesség a mindig élénk és lédús calabriai bergamottnak, erőteljes férfiasság a szecsuáni borsnak és szerecsendiónak, és füstös-balzsamos lecsengés a tömjénnek, tonkababnak  és szantálfának köszönhetően. Kifinomult, érett és előkelő – Diortól ezt várjuk, ezt kapjuk, nem is kell ennél több.

 

Sauvage

 

2020 legnépszerűbb férfi illata – A vásárlók választása

HUGO BOSS – BOSS BOTTLED INFINITEEau de Parfum

 

Igazi meglepetés Hugo Boss 2019 tavaszán megjelent illata, ugyanis a várakozásokkal ellentétben egyáltalán nem hasonlít a kollekció signature illatához. A Boss Bottled Infinite felhívás a mai férfiak számára, hogy kompromisszumok nélkül élvezzék az életet, folyamatosan kutassák a lehetőségeket és teremtsék meg a harmóniát önmagukban minden nap, minden órában.

Annick Menardo illata végtelen lehetőségeket tár fel miközben feltölt energiával, életerővel: az alma-fahéjnak köszönhetően a nyitás nagyon izgalmas, a levendula, rozmaring és a zsálya kirobbanó aromája igazi inspiráció, az olíva- és szantálfa duó pedig egyedi, kellemes hangulatot teremt. Édes gyümölcsök, sűrű aromák, gyógynövények és fás jegyek – a Boss Bottled Infinite legalább olyan sokoldalú illat, amilyen sok lehetőséget kínál az élet egy ambiciózus férfinak.

 

A BOSS BOTTLED kollekció, így az INFINITE reklámarca is Chris Hemsworth ausztrál színész, akit leginkább a Thor és a Bosszúállók című filmekből ismerhetünk. És miért pont Ő? Többek közt azért, mert 2014-ben az amerikai People Magazin a világ legszexisebb férfijának választotta, de a fotót nézegetve ezt nem is kell tovább magyarázni !

 

Chris Hemsworth Hugo Boss

loader
Facebook Instagram