Beyonce

Mi más is lehetne az ember lányából, ha az édesapja zenei menedzser, az édesanyja pedig divattervező és fodrász, mint Amerika első számú szupersztárja! Beyonce Knowles életében minden adott volt a sikerre, mondhatnánk, hogy az Isten is a zenei, előadói pályára teremtette. Már egészen kislány korában kibontakozott tehetsége, táncórák mellett énekelni kezdett, és karrierjének első állomásaként megnyerte a helyi iskola tehetségkutató versenyét.Beyonce Innen egyenes út vezetett a sikerhez, ehhez édesapja és édesanyja hathatós segítsége kellett, akik lányuk karrierjének felépítésén fáradoztak. Kezdetben a Girl Tyme formáció tagjaként énekelt Beyonce, mely végül 3 fősre apadt, és megszületett a törzstagokból a Destiny’s Child (Végzet Gyermekei). 1998-ban jelent meg első albumjuk, amely rögtön sikert sikerre halmozott, közben Beyonce saját énekesi útját kezdte kitaposni, együtt énekelt duettet számos ismert rapperrel, valamint jó pár mozifilm főcímdalát énekelte fel. 2003 nemcsak Beyonce szólókarrierjének, hanem magánéletének is fontos dátuma, hiszen a Crazy in Love dalában együtt énekelt Jay-Z-vel, akivel szerelembe estek, és azóta hol harmonikus hol viharos házasságban élnek. Ironikusan vagy sem, Beyonce-t az univerzum királynőjeként szokták emlegetni, Amerikában elképesztően népszerű, első számú szupersztár, akinek minden lépését árgus szemmel követi a sajtó és a közönség is. Botrányoktól mentes karrierje töretlen, ma már a nők és a színes bőrűek jogaiért harcoló, kőkemény üzletasszonyként is ismerhetjük, aki saját parfümmárkát vezetett be, mégpedig olyan jó érzékkel, hogy illatai minden idők legkeresettebb celeb illatai lettek.

 

Mi teszi különlegessé a Beyonce parfümöket?

 

A Coty-val karöltve 2010-ben robbant be egyből a parfüm slágerlistákra a Heat. Beyonce előadásai ihlette Heat (Forróság), valamint az énekesnő kedvenc vörös színe ihlette a parfümöt, amely szinte izzik, lüktet a bőrön. Rendkívül intenzív, élénk illat, amely bár szenvedélyes és perszelő, mégis nőies tud maradni. Beyonce úgy nyilatkozott az illatról: „Ez vagyok én, és tudom, hogy mindig imádni fogom.” Az illat lendületét az édes és púderes jegyeknek köszönheti, amelyek egyszerre buja és érzéki akkordként csendülnek fel. A mandula, macaron, vanília és tonkabab krémesen puha és édes jegyei az ámbra érzéki és hűsen tiszta és a kaliforniai fenyő száraz és meleg tónusával szépen összesimulnak.

A hatalmas siker után nem sokat kellett várni a folytatásra, ha lehet,

 

Beyonce még magasabbra emelte a lécet a Heat Rush illatával, amely a trópusi gyümölcsök egzotikus hangulatával egy sokkal érzékibb, bujább és csábítóbb parfümöt hívott életre. A vérnarancs friss zamata a maracujával és a cseresznyével üdítően izgalmas gyümölcsös akkordot eredményez, melyhez trópusi, izgatóan élénk virágos jegyek kapcsolódnak. Bár a Heat lett a partikra élesítve, mégis a Heat Rush az, amely kifejezetten a csajos Beyonce illat lett, annak ellenére, hogy akár napközben is megállja a helyét.

 

Beyonce illatA Midnight Heat a forró nyári esték izgató atmoszféráját eleveníti meg: szenvedélyes szilva, csábító pacsuli, aromás csillaggyümölcs a már megszokott egzotikus virágok köntösében, elképesztően érzéki illatfelhőt eredményez.

 

A Heat sorozat mellett Beyonce a díva oldalát is szerette volna parfümjeiben megcsillogtatni, így született meg a Pulse sorozat, amely a csillogás, szórakozás és zene szentháromságának hivatott hírnöke lenni. A Pulse izgalmas, lüktető illatának középpontjában az énekesnő kedvenc virága, az orchidea áll. A curacao ital aromájával kevert vanília citrusos akkorddal egyszerre gourmand és gyöngyözően friss.

 

Legnépszerűbb turnéja, a Mrs Carter kapcsán igazán különleges, limitált illattal jelentkezett 2013-ban Beyonce. A nem csak orrot, hanem szemet is gyönyörködtető Heat The Mrs Carter Show World Tour parfümben minden benne van, ami egyedi, különleges és izgalmas, csakúgy mint Beyonce koncertjei. Mangosztán gyümölcs, acai bogyó, púderes ibolya rózsaborssal fűszerezve igazán unikum illatot eredményez, muszáj kipróbálni.

 

„Az élet egy flört, a szerelem egy játék, a határ pedig a csillagos ég!” A Pulse Summer Edition nyári illat mottója tökéletesen megmutatja, milyen is az, amikor egy szupersztár nyáron elengedi magát. Beyonce Instagram fiókja tele van privát képekkel, előszeretettel posztol családjáról nyaraláskor készült fotókat, amelyekről süt a harmónia és a szerelem. Szintén az orchidea köré gyűjtött illatjegyek jelenítik meg Beyonce ezen oldalát: zamatos körte, friss citrom és puhán nőies fehér virágok.

 

New York előtt tiszteleg A Pulse sorozat harmadik darabja. A Pulse NYC egy különleges és egyedi összetevővel tűnik ki a parfümök sorából: a híres cupcake, azaz a amerikai süti, melyet a parfümben málnálval, gránátalmával és körtével ízesítettek, pacsulival fűszereztek és természetesen orchideával tettek igazán Beyonce illattá.

 

Rise – az új parfümvonal, amely a színpadon csillogó énekesnő arcait hivatott bemutatni. A Rise parfüm kapcsán érezhető Beyonce hitvallása és törekvése, miszerint a nők egyenjogúak, egyenlőek, joguk van arra, hogy erejüket, belső szépségüket felfedezzék, megmutassák. A Girl power-t felváltotta a women power, így ez az illat sokkal intimebb, közvetlenebb és visszafogottabb, mint Beyonce többi parfümje. Ezt az intimitást a kasmírfa puhasága, a fás-meleg alapjegyek, valamint a törékeny virágok csokra adja. Természetesen ebben az illatban is megjelenik Beyonce kedvenc virága, az orchidea, csak gyengédebb, nőiesebb oldalával.

 

BeyonceFriss, üde, zamatos, természetes illatú lett a szó szerint nyári hangulatot idéző Rise Sheer, amelyben a sorbet frissítő aromája a bazsalikommal és kicsattanóan grandiózus citrusos jegyekkel olvad össze. Az illat titka az a belső erő, amely sugárzik minden nőből, és amelyet a Rise Sheer erősít fel. Kitűnő választás melegebb időkre.

 

A világ tűkön ül, vajon milyen új és izgalmas illattal jelentkezik Beyonce, hiszen nemrég jelent meg Lemonade albumja, amely tele van személyes vallomásokkal, köztük férjével való konfliktusaival. Szókimondó, nyílt és erőteljes zenei anyag gyűlt össze, amelyben Beyonce leszámol minden közhellyel és megmutatja, milyen is egy nő, anya ereje.

loader
Facebook Instagram